KESTANE TOPLARKEN HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Uzun yıllar MHP camiası nda bir çok görev yapan en son 7 haziranda Sakarya Milletvekil adayı olan Dr. Hüsamettin Atasever‘in yeğeni Macit Almus kestane toplarken hayata gözlerini yumdu.

KESTANE TOPLARKEN  HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU


Sakarya Eğitim ve 
Araştırma Hastanesi’nde uzun yıllardır Biokimya Laborantı olarak görev yapan Macit Almus, sağlıkçı arkadaşlarıyla birlikte kestane toplamak için gittiği Akyazı Keremali Ormanlarında fenalaşması üzerine arkadaşları 112 sağlık ekiplerine haber verdikten sonra kalp masajı yaparak ilk yardım uyguladılar. olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri Macit Almus’u  Akyazı Devlet Hastanesi sevk ettiler. Kalp krizi şüphesiyle acil tedavi uygulanan 45 yaşındaki Macit Almus; yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MHP camiası Hastaneye geldi

Olayı duyan MHP camiası hastaneye akın etti. MHP Camiasının önde gelen isimlerinden Dr. Hüsamettin Atasever, MHP Sakarya adayı Alirıza Acartürk, MHP Akyazı ilçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu ve olayı duyan bir çok MHP li Akyazı Devlet Hastanesine geldi.

45 yaşındaki Macit Almus’un yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp krizi nedeniyle hayata tutanaması MHP camiası ve hastane çalışanlarını yasa boğdu.

MHP camiası ve SEAH ni yasa boğan Macit Almus yarın Tokat ilinde toprağa verilmek üzere cenaze Tokat’a gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184