MUHTAR BİRİNCİ ÇÖZÜM ARIYOR

Necati Paşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Birinci besicilik yaptığı çiftlik yanına başlanan okul binası için doğabilecek olan sorunlara çözüm aramaya başladı

MUHTAR BİRİNCİ ÇÖZÜM ARIYOR


Necati Paşa  Mahalle Muhtarı Yavuz Birinci arazisinde besi hayvancılığı ve süt üretimi yapan ekonomiye katkı sağlayan tesislere sahip.

 Tapulu arazisinde yıllarca bu işi yapıyor. Zaman içerisinde yan tarafta bulunan devlete ait arazide İmam hatip okulu inşaatı ve imam hatip lisesi ve ahırın 15 mt bitişiğinde 100 yataklı yurt inşaatı başlayıp kazma vurulunca yetkililere durumu ileterek bunun ileride sorun olabileceğini dile getirmiş.

Muhtar Yavuz Birinci bunun için Valiliğe, İlçe milli eğitim Müdürlüğüne, Hendek Belediyesine, Hendek Kaymakamlığına İl Milli eğitim ve proje müdürlüğüne durumu iletmiş önce yeri değiştirilecek denmiş sonrasında inşaat yine devam etmiş.

Muhtar Yavuz Birincioğlu’’ asıl sorun yârin burada koku oluyor şikayetleri olursa nasıl bir çözüm bulacağız. Benim bu ahırı başka yere yapmam altından kalması mümkün olmayan bir maliyet, yetkililere yolun başında iken bunun buraya yapılmaması yönünde müracatımı yaptım. şimdi kara kara düşünüyorum buna nasıl bir çözüm bulurlar diye’’ şeklinde ifade ettiği durum için çaresizliğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184