Muhtar’dan Serzeniş

Hendek Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez’den serzeniş.

Muhtar’dan Serzeniş


Hendek Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, yardım konularının yanlış lanse edildiğini söyleyerek serzenişte bulundu.

Kendisine ait sosyal medya hesabından serzenişte bulunan Gülmez, “Evet içinde bulunmuş olduğumuz durum çok kötü bir durum öncelikle bunu kabullenmek lazım ve devletimizin koymuş olduğu kurallara uymak  zorundayız.

Gelelim asıl sıkıntı ve sorunlara ve yanlışlara. Halkımız mağdur ve sorun sıkıntı içinde verilmiş bir  1000 TL muhabbeti var halkımız bunu işinden olmuş işten ayrılmış Amma SSK devam edeni var, yaşlısı genci herkes alacakmış gibi haber edilmiş.

Ankara'dan oysa alacak kişiler 100 kişide 5 kişi misali halkımızı yalan yanlış bilgi sahibi eden basın mı yoksa yönetim mi? Muhtarları halk sanıyor ki muhtar istese bize maaş devlet verir muhtar istese bize erzak gelir muhtar bırakın istemeyi kendini yaksa birsey gelmez çünkü Ankara'dan yazılı çizili kayıtlı kişilere veriliyor destek maaş kömür gibi gibi yardımlar.

 Şimdi asıl konumuza gelirsek bu evde kal dışarı çıkma kira gelir elektrik faturası su o bu vb. Artı ne yiyecek ne içecek gelir yok gider çok halk evin içinde mağdur nasıl bu halk evde kalsın ben bu açıdan baktığım zaman zengin boşaltmış marketleri yapmış stok yan gelip yatar günlük evine ekmek alan ne etsin sormak isterim halkın içinden seçilmiş genç temsilci sorusu” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2020, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184