RAİF CİNLİ’Yİ ARAYAN MÜGE ANLI’NIN EKİBİ HENDEK’DE ÇEKİM YAPTI

Atv’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı” esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Hendekli Raif Cinli’yi aramaya devam ederken, Anlı’nın ekibi konuyla ilgili yerinde araştırma yapmak üzere Hendek’e geldi.

RAİF CİNLİ’Yİ ARAYAN MÜGE ANLI’NIN EKİBİ HENDEK’DE ÇEKİM YAPTI


Ekip, Hendek’de bulunduğu süre içinde, yayında adı geçen işyeri sahibi Mustafa Gözyuman ile görüştü. İlçedeki esnaflarla da çekimler  gerçekleştiren ekip, olayı yerinde araştırmaya çalıştı.

Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı, yine Raif Cinli’nin esrarengiz kaybını konu alırken, yayında ağırlıklı olarak çelişkili ifadeler üzerinde duruldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’na ait facebook sayfasında, her zaman olduğu gibi yine, yayından çekilmiş fotoğraf kareleri birbiri ardına paylaşılırken, Hendek’de görüşülen esnafların da görüntülerine yer verildi.

Pavyon çalışanı konuştu

Geçtiğimiz günlerde Bayraktepe’nin içki içilen ve mekanlarıyla ünlü bir yermiş gibi yansıtılması vatandaşlar arasında rahatsızlık uyandırmış ve vatandaşlar Müge Anlı’ya tepki göstermişti. Son yayınlanan programda Hendek’teki bir pavyonda çalıştığı söylenen yabancı uyruklu kadın canlı bağlantıya katılıp görüş bildirirken, aynı bayana ait fotoğraf karesinin yine programa ait sosyal paylaşım sitesi sayfasında paylaşıldığı gözlendi.

İlginç yorum

Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’na ait facebook hesabında, kaybolan Raif Cinli’nin eşi Fevziye Cinli’nin fotoğraf karesinin üzerine yazılan yorum dikkatlerden kaçmadı. Fotoğraf karesinin üzerinde şu yorum yeraldı:

“Kimler gülüyor?”

“HACER HANIM'IN YAYINDA SİNİRLENEREK SÖYLEDİĞİ "BENİM DE ONURUM, GURURUM VAR., EŞİM VAR..!!!" LAFLARINA KİMLER GÜLÜYOR GÖREBİLİR MİYİZ?

“Gurur, onur ve sadakatin, o zamanlar neredeydi?”

YAHU HACER..!!!! YANINDA OTURAN ENİŞTENLE BİRLİKTE YAŞIYORSUN DA BUNU EKRANDA DA GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKARAK GÖSTERİYORSUN DA, O ZAMANLAR GURUR, ONUR, SADAKAT VS. VS. NERELERDE ACABA?” 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
yagmur yayla
yagmur yayla - 9 yıl Önce

Kocasini sevgilisiyle beraber oldurduklari bariz belli bari itiraf ette adaminda kemikleri daha fazla sizlamassin..

halime
halime - 9 yıl Önce

Müge hanım raif cinli cinayeti noldu sizi çok seviyorum iyiki varsınız müge anli rahmi bey ve arif hocam siz artık bizim aileden birileri oldunuz sizi görmeyince yapamıyorum müge ablacim

Fatma TURHAL ERCİYES
Fatma TURHAL ERCİYES - 9 yıl Önce

müge abla rai̇f ci̇nli̇ olayini bi̇r sonuca bağlandi mi? ariyorum ama eski̇ vi̇deolainiz çikiyor.

yunus emre kula
yunus emre kula - 9 yıl Önce

Ulan adam at hirsiziymis :D noldu olay cozuldumu

nihal cin
nihal cin - 9 yıl Önce

Muge abla raif cinli konusu ne oldu bulundumu

naren tekin
naren tekin - 9 yıl Önce

Muge hani rauf cinki neuldu.

iskender dilel
iskender dilel - 9 yıl Önce

Müge abla allah insani fevziye pisliği gibi bir insanla karsilasilastirmasin müge abla insan eşinin arkadaşıyla nazil Raif beyi ortadan yok eder allah allah

leyla kurt
leyla kurt - 9 yıl Önce

yok böyle insan

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184