SOKAK ARALARINA TIR VE KAMYON PARKI ŞİKAYETİ

Hendek’te bir okurumuz oturduğu mahallenin sokağına sürekli Tır ve Kamyon park edildiği ile ilgili şikayetini dile getirdi.

SOKAK ARALARINA TIR VE KAMYON PARKI ŞİKAYETİ


Hendek Yenimahalle de oturan okurumuz şikayetinde “Tır ve Kamyonların mahalle ve sokak aralarına girmesi ve park etmesi yasak olmasına rağmen evimizin bulunduğu sokakta sürekli Tır ve Kamyonlar park ediyor.Tır ve Kamyon parkı olmasına rağmen sokaklara park eden bu araçlar birde akaryakıt takviyesi yaptığında ortalığa koku veriyor diyerek Yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istiyoruz ifadelerini kullandı.

Tır ve Kamyonların parkın bulunduğu yerlerin dışında ilçede bazı caddeler haricinde sokaklara park etmesi yasak.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2014, 20:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
onur
onur - 7 yıl Önce

“adamlar evine gidemeyeceklermi?” ne demek oluyor? Çekici’yi, binek araçmı zannettin? Sokak araları tır parkı değildir bu bir. İkincisi; o çekicileri binek gibi kullandıklarını işverenleri bilmiyor. emanetindeki aracın deposundaki mazotu satan kansızlarıda gördüm tanıdım. Utanmadan “mazot artırdımda sattım” diyorlar. Ne artırması? Babanızın parasınımı biriktiriyorsunuz? Rahatsız olan arkadaşlar, polisi arayın. Tır çekicisi, kamyon, sokak arasına park yapamaz.

adem
adem @onur - 3 yıl Önce

tır park alanına park edip evine öyle gidecek dangoz

caner uzuv
caner uzuv - 8 yıl Önce

@murat akkan işyerimde kattiyetle çalıştırmayacağım profilsin. yani diyorsun ki tır şöförü benim hayrıma iş yapıyor ama ben nankörlük yapıyorum oyle mi? tırın sokak arasına girmesi yasak sa girmeyecek. kural kuraldır.

zuhal varol
zuhal varol - 8 yıl Önce

bedava mı getiriyorlar? babasının hayrı için bunu yapıyor? i̇şi bu ve kurallara da uysun bir zahmet.

DEMİR DEMİR
DEMİR DEMİR - 3 yıl Önce

Mahalle yada site giriş çıkışı olan yerlerde İTFAİYE,yada HASTAHANE Girişini engelleyen parkları elbette doğru bulmuyorum.Ancak yurt dışı çalışan bir tır şoförü oturduğu mahallasinde hiçbir şekilde kimseyi rahatsız etmeden evine gelirse sırf aracı tır olmasından dolayı şikayet edilir mi? Bu insanlık mı ?Ayda bir sefer evine geliyor zaten onuda komşuları şikayet ediyor o insanında ailesi var yazık deyiş mi?Küçük araç sahipleri hiçmi usulsüz park etmiyor?Zor zamandayız anlayışlı olmak gerekmezmi?

hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

bir kaç kamyoncu tırcı birlikte yolu tamamen kapatıyorlar adamları arıyorsun arkadaşım yolu kapatmışsınız açarmısınız diye adamın dediği laf şu aşağıdaki sokaktan dön kardeşim. aradım polisi şikayet ettim ceza yazdılar yazmadılar bilemiyorum artık şikayet edin polise şikayet belki bıkınca ceza yazmaya başlarlar

murat akkan
murat akkan - 8 yıl Önce

Yediğiniz ekmeğe giydiniz elbiseye oturduğumuz eşyaya kadar kamyoncu tırcı getiriyor Adamlar evine glmiyecekmi utanmadan şikayet edeceksiniz nankör herifler babanızın yolumuda şikayet edeceksiniz

Vatandaş
Vatandaş @murat akkan - 8 ay Önce

Seni ne ilgilendir benim yediğim, giydiğim. Kendini nimetten mi zannediyorsun. Sokak arasına park eden saygısızlar yüzünden sabahları gürültüden uyuyamıyoruz, yolları tıkayıp kazalara sebep olmanız da ayrı. Cezalar yeterli olsa sen böyle konuşamazsın bile..

Kaan
Kaan @murat akkan - 3 yıl Önce

Yazık kafana.

musa
musa @murat akkan - 3 yıl Önce

bedava mı taşıyorrrr

mustafa
mustafa - 5 yıl Önce

batıkent-ankara 1771 cadde tır parkı gibi sağlı sollu park ediliyor acilen çözüm lütfen

N.Ş.Tolan
N.Ş.Tolan - 6 yıl Önce

arkadaşlar, tırların park yerleri yoksa ok. ama varsa 14 tekerli tırın evinin önünde park etmesi pek hoş birşey değil. sabah penceri açıyorsun koskoca tır evinin önünü tamamen kapatmış. bu haftanın 4 günü veya 5 günü aynı. olmav beye


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184