TERTİP HEYETİNDEN TEŞEKKÜR BİLDİRİSİ

Şehitlere Saygı ve teröre lanet yürüyüşü tertip komitesi üyelerinden teşekkür.

TERTİP HEYETİNDEN TEŞEKKÜR BİLDİRİSİ


Hendek Gençlik üyeleri Oktay Yaşa, Muhammet Erci, Halil Kahveci, Sıtkı Yaz, Tamer Albayrak, Ömer Gürbüz, Semih Çalman Yılmaz Saraç yaptıkları açıklamada; Şehitlerimiz için Gıyabi Cenaze Namazı ve Şehitlere Saygı ve teröre lanet yürüyüşüne katılan ve destek veren herkese  teşekkür ediyoruz.

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz terörün üstesinden geliriz. Buna gücümüz var, Polisimize, Askerimize güveniyoruz. Bu güne kadar Vatan uğruna Şehit olanlara Allahtan rahmet, Ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Yürüyüşe destek veren Milletvekilimiz Ali İnci, Kaymakamımız İdris Akbıyık, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü, Ak Parti İlçe Başkanımız  Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanımız Turgut Babaoğlu, Büyük Şehir Belediye Başkan Vekilimiz Şenay Sakal’a, İlçe Emniyet Teşkilatımıza, İlçe Müftülüğümüze, Belediye Meclis Üyelerimize, Esnaf Odası Başkanımız Mehmet Demirel’e, tüm Siyasi Parti Temsilcilerimize, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum kuruluşlarımıza ve bütün Hendek halkımıza, esnafımıza teşekkür ediyoruz.


Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184