TÜKETİCİ HAFTASI KUTLANDI

Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri programı düzenlendi.

TÜKETİCİ HAFTASI KUTLANDI



Her yıl 15-21 Mart tarihleri arasında kutlanan Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri Hendek Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program ile kutlandı.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Umut Âşık, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskefiyeli, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Okul Müdürü Sevda Arslan ve Hendek Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Ali Osman Baloğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.


Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrencileri ve Öğretmenleri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ve Tüketim ile ilgili Rap parçasının seslendirilmesi ile devam eden program, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmenleri ve Öğrencilerinin hazırladığı ikramlar ile sonra erdi.




Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184