VALİ COŞ’TAN ABDULLAH ÇELİK’E BİR JEST DAHA..!

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, gazeteci, eğitimci-yazar Abdullah Çelik’e bir jest daha yaptı. Vali Coş, Abdullah Çelik’in bürosunun kapı girişine üzerinde ‘emekli’ yazısı olmayan yeni bir tabela astırdı.

VALİ COŞ’TAN ABDULLAH ÇELİK’E BİR JEST DAHA..!


Bu durumdan haberi olmadığını ve kendisinin de şaşırdığını söyleyen gazeteci Abdullah Çelik, bu süreci şu şekilde özetledi: “Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, geçtiğimiz günlerde büromuza gelerek nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Ziyaret esnasında üzerinde
Abdullah ÇELİK Emekli Eğitimci-Yazar’ yazılı olan duvardaki tabelayı görünce; “Hocam, siz uzun yıllar hem öğretmenlik hem de gazetecilik ve yazarlık yapmışsınız. Yazmaya da devam ediyorsunuz. Gazetecinin emeklisi olur mu hocam” diye takılmıştı. Önceki gün büroya geldiğimde tabelanın değişmiş olduğunu gördüm. Şaşırdım tabi. Kim değiştirdi acaba diye sordum soruşturdum. Daha sonra öğrendim. Sayın Valimiz talimat vermiş. Bunun üzerine 2 görevli gelmiş ve duvarda asılı olan eski tabelayı sökerek yenisini takmışlar. Yeni tabela, ‘Abdullah ÇELİK Eğitimci-Gazeteci-Yazar’ şeklinde hazırlanmış. Sayın Valimiz büyük bir nezaket göstermişler ve ismimin altında emekli ibaresi olmayan yeni bir tabela astırmışlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın valimiz beni çok duygulandırdı. Bir an, öğretmenlik ve gazetelerde yazarlık yapmaya başladığım ilk günlerimi hatırladım. Sayın Valimize bu inceliğinden ve nezaketinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”.

Sakarya'da yıllardır eğitimcilik ve yazarlık yapan Abdullah Çelik için önceki hafta Sakarya Valiliği tarafından onur yemeği düzenlenmiş ve Vali Hüseyin Avni Coş, Abdullah Çelik’e plaket vererek önemli bir jest yapmıştı.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184