Vanillia Et Restaurant Hizmete Açıldı

Hendek’te genç girişimci Emin Yelken’in işletmeciliğini yaptığı Vanillia Et Restaurant düzenlenen muhteşem organizasyon ile hizmete açıldı.

Vanillia Et Restaurant Hizmete Açıldı


Hendek Dereboğazı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde gerçekleşen açılış programına Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, BBP İlçe Başkanı Engin Yapıcı, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Noter Ali Çakır, Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, İş Adamları, Banka Müdürleri, Esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmasında “Uzun yıllar Avrupa’da yaşamış, oradaki mekânların güzelliklerini burada yansıtan Emin kardeşimize teşekkür ediyorum. Bu güzel mekânın hayırlı ve bol kazançlar elde ederek İlçemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Açılış KurdelasınıKaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel ve Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula hayırlı olsun temennileri ile birlikte kestiler.

Farklı ve güzel görselleri ile hizmete açılan VanilliaRestaurant’ın yanı sıra NutVafflebölümüde kafe olarak hizmet vermeye başladı.

Açılışa katılan protokol üyelerine ve misafirlere hazırlanan ikramlar sunuldu.

Vanillia işletme sahibi Emin Yelken misafirleri ile yakından ilgilenirken katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Vanillia Et Restaurant’ta (Et Ürünlerinin yanı sıra, Pide ve Lahmacun) ürünleri de bulunuyor.

Vatandaşlar ayrıca 0534 672 8787 no’lu telefondan ulaşarak Alo Paket Servisinden de yararlanabilecekler.











 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184