GENÇ KARADENİZLİLER GECEDE COŞTU

Hendek Genç Karadenizliler Derneğinin düzenlediği gecede coşkulu kalabalık gönüllerince eğlenerek keyifle zaman geçirdiler.

GENÇ KARADENİZLİLER GECEDE COŞTU


Hendek Yeni Kapalı spor salonunda düzenlenen geceye Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Büyükşehir Belediye meclis üyesi Hüdaverdi Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, STK Temsilcileri, İş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede program sunuculuğunu Akyazı Fm sunucularından gecenin yargıcı Cemil Tekin sunumuyla geceye ayrı bir renk katarken, birbirinden güzle Karadeniz ses sanatçıları sahne aldı.

Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der ve Yönetimi programa katılan misafirleri ile yakından ilgilendi.

Gecede sahne alan Karadeniz’li sanatçılar parçaları ile gecenin coşkuyla geçmesini sağlarken MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’da her zamanki gibi vatandaşların arasında yerini alarak Karadeniz halk oyunlarında eşlik etti.

Gecede Hendek Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Ahmet Der gecenin mana ve önemini belirten bir konuşma yaparak geceye destek veren ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Program Karadenizli sanatçıların seslendirdiği parçalar ve halk oyunları ile devam etti.











Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2017, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184