MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR

Aygül & Muharrem çifti Hendek Şehit Mahmutbey Okulu konferans salonunda yapılan düğünle dünya evine girdiler.

MUTLULUĞA YELKEN AÇTILAR


Habibe-Ali Kayran Çiftinin kızı Aygül ile Asiye-Seyfettin Abay Çiftinin oğlu Muharrem Hendek 62 evler Şehit Mahmutbey Okulu konferans salonunda yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

Düğüne Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve genç çiftin yakınları, arkadaşları, Dikmen Mahallesi halkı ve çok sayıda davetli katıldı.

Orkestra Erol, Yöresel Kemençe Sanatçıları Sebahattin Yanık, Muhammet Sarı, Ömer Turp ve Mustafa Keskin geceye renk kattılar.

Düğün Genç çiftlerin dansı ile başladı, Kemençe Sanatçılarının çaldıkları yöresel ezgiler ile coşan davetliler gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.


Nüfusun Önemi?

Düğüne katılan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı kısa konuşmada, 15 Temmuz kalkışma gecesinde nüfusun ne kadar önemli olduğu bir kez daha ön plana çıktı ben çocuk sayısı söylemiyorum fakat Sayın Cumhurbaşkanımız devamlı çocuk sayısını dile getiriyor gelinle damadın aklında bir sayı vardır diye konuştu.

Gece gençlerin halay çekerek yöresel ezgilerle eğlenceleri ile sonlanırken, genç çiftler mutluluklarını horon halkasının içinde beraberce horon oynamaları dikkatlerden kaçmadı.

Genç çiftler biraz yorgun görünseler de mutlulukları her hallerinden belli oluyordu.


Hendek Gündem Haber ailesi olarak genç çiftlere Ömür boyu mutluluklar dileriz.



Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2016, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184