SEDA VE EMİR EFE BİR ÖMÜR MUTLULUĞA EVET DEDİ

Seda ve Emir Efe İstanbul Esma Sultan Yalısında düzenlenen dillere destan düğünle bir ömür mutluluğa evet dedi.

SEDA VE EMİR EFE BİR ÖMÜR MUTLULUĞA EVET DEDİ


Hendek’li İşadamı Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi ve eşi Meliha Türedi oğlu Emir Efe’nin düğününde iş dünyası ve siyasetçileri Esma Sultan Yalısında ağırladı.

Hendek’li olan Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Metin ve Meliha Türedi çiftininyakışıklı oğulları Emir Efe, (Merhum)Abdullah Öztürk ve Mücella Şen’in güzel kızları Seda ile İstanbul Esma Sultan Yalısında düzenlenen muhteşem düğün ile bir ömür mutluluğa evet dediler.

Esma Sultan Yalısında düzenlenen nikâh törenine MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İş adamlarının yanı sıra Türedi ve Öztürk Ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Esma Sultan Yalısında düzenlenen cemiyet Seda ve Emir Efe’nin alkışlar arasında salona girişi ile başladı.

Seda ve Emir Efe’nin dillere destan düzenlenen düğününde nikâhı Beşiktaş Belediyesi Nikâh memur kıyarken şahitlikleri Atahan Özcan, İzel Özcan, Sena Özer yaptı.

Nikâh töreni sonrası Esma Sultan Yalısında yemeğe geçilerek misafirlere ikramlar sunuldu.

Yemek sonrası bir ömür hayata evet diyen Seda ve Emir Efe çifti müzik eşliğinde yakınları ve arkadaşları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını pekiştirdiler.

Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi ve eşi Meliha Türedi çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan İş dünyası ve yakınları ile tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.





Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 15:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184