AHMET KAVAKÇI KONFERANSA KATILDI

Yusuf Ziya Kavakçı’nın konferansına katıldı

AHMET KAVAKÇI KONFERANSA KATILDI


Ak Parti Hendek İlçe Başkan adayı,
Hendek kurucu gençlik kolları başkanı,  Kırkpınar başpehlivanı ve belediye meclis üyesi Ahmet Kavakçı, 21. Dönem milletvekili Merve Kavakçı’nın babası, Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı’nın konferansına katıldı.

Fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı

Ahmet Kavakçı, konferansa dinleyici olarak katıldığını sosyal medyadan duyururken, Yusuf Ziya Kavakçı ile birlikte çektirdiği fotoğraf karelerini de twitter hesabında paylaştı.

Kavakçı, Hendekli Yusuf Ziya Kavakçı’ya ait fotoğraf karelerinin üzerine, “21.dönem milletvekili sn. Merve KAVAKÇI'nın babası Prof. Dr. Sayın Yusuf Ziya KAVAKÇI'nın konferansına katıldık” diye not düştü.

(Haber Hülya Sürücü)

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2014, 00:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dobra Dobra
Dobra Dobra - 9 yıl Önce

merve kavakçı'nın babası prof. dr. yusuf ziya kavakçı. 20 küsur yıldır abd'de yaşıyor. kuzey teksas'ta kuran akademisi, suffa islamic seminary'nin kurucu dekanı ve i̇slam hukuku hocası. dallas merkez camii imamı ve; amerika birleşik devletleri'nin "resmi i̇slam sözcülüğü" görevini yürütüyor. Öyle ki papa xvi. benedictus'un abd ziyareti sırasında görüştüğü isimler arasında prof. dr. yusuf ziya kavakçı da var! Prof. kavakçı teksas parlamentosu'nun açılışında konuşma yapıp, dua okuyacak kadar güvenilir bir isim amerikalılar için.
oda tv.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184