Ak Parti İlçe Teşkilatı Saha Çalışmalarını Hızlandırdı

Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Ak Parti İlçe Teşkilatı Saha Çalışmalarını Hızlandırdı


İlçe Başkanı Sofu, İlçe merkezinde bir süredir devam ettirdiği esnaf ziyaretlerini, bu hafta itibariyle aralıksız yürütmeye devam ediyor.
İstişaresiz işimiz olmaz diyen Sofu, gittiği her ziyarette görüş ve önerilere dayalı fikir alışverişlerinde bulunup halkın nabzını tutuyor.
Teşkilatın Kadın kolları da hafta başından itibaren sandık bazlı ev toplantıları gerçekleştirerek, kurum ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçemizde hasta ve yaşlıları sık sık ziyaret edip, hayır dualarını alıyor.
Gençlik Kolları, özellikle akşamları Ak Parti ile Siyaset Gençleşiyor sloganıyla mahalle mahalle gezerek, gençlerle bir araya gelip sahada koordineli bir çalışma yürütüyor. İlçede eğitim görmekte olan üniversiteli gençlerle de bir araya geleler hoş bir sohbet ortamı gerçekleştiriyorlar.
Çalışmalar ile ilgili konuşan İlçe Başkanı Sofu, teşkilatımızın kademeleri ile ilçemizin bütün mahalle ve sokaklarını gezerek, vatandaşlarımızdan aldığımız bilgileri değerlendiriyoruz. Ayrıca esnaf, yaşlı ve hasta ziyaretlerini gerçekleştiriyor, sandık kurulu ve ev toplantılarımıza düzenli bir şekilde devam ediyoruz. Kısacası rutin programlarımızın üstüne, ek programlar yaparak zamanımızı yerel seçimlerde daha isabetli hamleler yapmak için değerlendiriyoruz.

Her kesim ve görüşten vatandaşlarımızla bir araya gelerek istişare edip yol haritamızı çiziyoruz. Çalışmak özveri işidir Ak Parti teşkilatı olarak bunu benimsemiş bir yapıya sahibiz, vatandaşlarımız için ulaşılabilir bir siyaset yapıyoruz. İstikrarlı bir şekilde Hendek’te en iyisini gerçekleştirebilmek ve vatandaşlarımıza daha verimli olabilmek adına önce Millet diyerek, Milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2018, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184