AK PARTİ MAHALLE BAŞKANLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Hendek Ak Parti İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları Değerlendirme Toplantısını Rasim Paşa Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

AK PARTİ MAHALLE BAŞKANLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI


İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu açılış konuşması yaptıktan sonra Mahalle başkanlarına sandık esaslı çalışma programının sunumu yapıldı. Belediye başkanı İrfan Püsküllü ve Milletvekili Mustafa İsen konuşmalarını yaptıktan sonra program sona erdi.

Birlik ve beraberlik zamanı

Hendek İlçe Başkanı Sofu Açılış konuşmasında "Doğuda yaşanan terör olaylarında şehit düşen askerlerimize rahmet ve ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Daha sıkı daha samimi birlik beraberlik içinde olmamız lazım.

Mahalle Başkanlarımız mahallelerinde Partimizin temsilcileridirler.  Bu yüzden sizlerin çalışmaları Partimiz ve ülkemizin geleceğini doğrudan etkilemektedir. 1 Kasım seçimlerine 50 gün kaldı, çevrenizde küskün dargın sandığa gitmemiş insanları tespit edip ikna etmeliyiz. 1 oy demeden her oya talip olmalıyız dedi.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Konuşmasında, Terör olayları nedeniyle şehitlerimize rahmet ailelerine yakınlarına sabırlar diliyorum diyerek başladı.
4 yıl içinde İlçemizdeki bütün yolları asfalt yapacağız

7 Haziran öncesi yaptığımız mahalle gezilerinde ağırlıklı olarak yol sorunlarımızın olduğunu gördük. Bu programlarda seçimler sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmaktayız. Hendek’imize daha iyi hizmetler vermek için hem vatandaşlarımızı hem de kurumlarımızla istişarelerde bulunduk.  Gerçekten olumlu ve güzel görüşmeler yapıyoruz. Bu görüşmeler sonucunda Hendek’imize daha büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. 4 yıl içinde ilçemizdeki büyün yolların Asfaltını bitirmiş olacağız.

Milletvekili Mustafa İsen yaptığı konuşmada " Bu ülke bize canıyla kanıyla mücadele edip toprağa düşenlerin şehitlerimizin cabalarıyla kaldı. Milletimiz Çanakkale’de 250 bin Şehit vermiştir. Cumhurbaşkanlığı genel sekreterliği yaptığım dönemde katıldığımız en zor en acı törenler şehit cenaze törenleriydi. Bunların olmaması için çalışacağız çalışmalıyız. Vatan bunların ötesinde kutsal bir değer bu değeri kimseyle tartışmayacağız.

1 Kasımda Ülkemizin istiklali ve istikbali oylanacak

1 Kasım seçimleri için büyük stratejiler kurmaya gerek yok. Bu seçimlerde Türkiye’nin istiklali ve istikbali oylanacak. İlce yönetimleri partinin çekirdek kadrolarıdır. Yüzden çok önemli görevleri vardır. Yapılan araştırmalarda Sakarya sandığa gitmeyenlerin büyük çoğunluğu AK Partili olduğunu öğrendik, gene yapılan başka bir araştırmada gençlerimizin de seçimlerde önemsemediğini öğrendik.

Nasılsa Ak Parti gelecek deyip sandığa gitmeyen çok Ak partili var. 7 Hazirandan sonraki durumu gördünüz, muhalefet partilerinin ülkeden ziyade Erdoğan düşmesi için ellerinden geleni yaptılar yapıyorlar. Koalisyona girmezsin anlarım Azınlık hükümetine destek vermezsin anlarım fakat secim hükümeti herkesin elini taşın altına koyması gereken bir görevdir. Bunu bile sırf Ak Parti hdp ile hükümet kurdu demek için kaçtılar. Lakin Tuğrul Türkeş’in ülke sevdası parti sevdasından ağır geldi, oyun bozuldu. 1 Kasım bütün Müslüman coğrafyasını etkileyecek bir secim olacak, bu sorumluluk dairesinde çalışmalarımızı yapmalıyız.

Toplantıya Milletvekili Mustafa İsen, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan vekili Şenay Sakal, Meclis üyeleri, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimleri, Hendek Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetimleri, Hendek Akparti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve Yönetimleri ile Ak Parti Hendek Mahalle Başkanları katıldı.


Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184