AK PARTİ SAKARYA ADAYLARI ANKARA'DA TANITILDI

Ak Parti'nin Sakarya Milletvekili Adayları, Başbakan Davutoğlu'nun seçim beyannamesini açıklandığı Ankara'daki toplantıda tanıtıldı.

AK PARTİ SAKARYA ADAYLARI ANKARA'DA TANITILDI


Başbakan  Ahmet Davutoğlu Ankara'da büyük katılımla gerçekleştirilen AK Parti Seçim Beyannamesi ve "Yeni Türkiye Sözleşmesi"ni okudu.

 

Seçim beyannamesinin okunmasının ardından Başbakan Davutoğlu 550 Milletvekili adayı kürsüde buluştu. Adaylar illere göre isimleri tek tek okunarak sahneye çağrıldı. 

 

Sakarya Milletvekili adayları; Bakan Ayşenur İslam, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Ali İnci, Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru da isimlerinin okunmasının ardından kürsüde Başbakan Davutoğlu ile birlikte ellerini havaya kaldırdı. Adaylarla birlikte sahneye AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ta sahneye davet edildi.

 

Sakarya'dan programa katılan yüzlerce Ak Partili de bu anları büyük coşkuyla alkışladı. Aday tanıtım programına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Hendekli de katılarak adayları yalnız bırakmadılar. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184