ALİ KEMAL SOFU VE EKİBİNDEN MAHALLE VE DERNEK ZİYARETLERİ

Başkan Sofu ve Yönetim üyeleri akşam saatlerinde Puna Mahallesine giderek Kahvehanede vatandaşlarla buluştu.

ALİ KEMAL SOFU VE EKİBİNDEN MAHALLE VE DERNEK ZİYARETLERİ


Vatandaşlarla sohbet  eden Sofu bazı vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldı. Sohbet konusu  daha çok Afrin  Zeytindalı operasyonunu üzerine yoğunlaştı.

Sofu  Genç Karadenizliler Derneğine iade-i

Daha önce Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofuya Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genç Karadenizliler Derneğine Başkan Sofu, İade-i Ziyarette bulundu.

Sofu ziyaretlerde ki konuşmalarında “Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan ile 16 yıl içinde geliştik büyüdük yerli silahlar yapmaya başladık, kendi mühendislerimizle büyük projelere imza atmaya başladık, Dünya üzerinde gittikleri ülkelerde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın bir itibarı olmaya başladı,  kıtalar arası üsler kurmaya başladık, Dünyanın 5 ten büyük olduğunu söyleyen liderimiz sayesinde mazlumlara umudu olduk ve dualarında yer aldık, terör örgütlerini sınır ötesinde besleyenleri durdurmak,  terörü kazımak için yurtdışı operasyonları yapmaya başladık. Dik duran  Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gururlandık kenetlendik. Maalesef tarihte olduğu gibi  bazı sanatçı geçinen  müsveddeler  bazı politikacılar söylemleri  bildirileri gazete makaleleri ile devletimizin aleyhinde propaganda yaparak kendilerini gösteriyorlar, halkımız ise Zeytin  dalı Operasyonunun daha 2. gününde 3000 kişi gönüllü asker olmak için askerlik şubelerine dilekçe verdi.  Kısacası 16 yılın sonunda ülkemiz sınır içinde olduğu gibi sınırlarımızın dışında da her türlü hainliğin hakkından gelecek güce ulaşmıştır. Biz birlik olduğumuz sürece de bu güç katlanarak büyüyecektir”. Dedi



Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184