ALİ KEMAL SOFU'DAN KINAMA

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu son günlerde medyada yer alan tartışmalarla ile ilgili olarak açıklama gerçekleştirdi.

ALİ KEMAL SOFU'DAN KINAMA



Sofu açıklamasında, bir MHP Meclis Üyesinin kendi düşüncesini ifade edercesine Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı adayına ağza alınmayacak bir üslup ve küfürle hitap edilen bir gönderiyi paylaşmasını şiddetle kınıyorum.

1000 yıllık Devlet geleneğimize ve saygımıza yakışmayan bu tavrını kendisinin cahilliğine ve Siyasetteki acemiliğine veriyorum.

Tüm Dünya halklarının kendisine hayranlık duyduğu, mazlumların tek savunucusu ve umudu olan Yeni ve Güçlü Türkiye’mizin mimari Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek destekle 10 Ağustosta Cumhurbaşkanı seçtirerek Lider Ülke olma yolunda en önemli adımı hep birlikte atmış olacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 21:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

insanları düşüncelerinden dolayı yargılayamazsınız bu ülkede düşünce özgürlüğü var ak sistemin bunları anlayıp kendilerinden olmayanlarla uğraşmayı bırakmalı hedef gösteren siyaseti bırakmalılar

murat han
murat han - 10 yıl Önce

hakan bey önce meclis üyesinin paylaştığı resmi görmeliydiniz. o zaman özgürlükten düşüncelerde gibi cümlelerin kurulmucak kadar ahlaksızca bir resmi paylaştığını görmüş olurdunuz. özgürlük başkasına küfür etme hakkını vermez.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184