ASOLAN MİLLETİN İRADESİDİR

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Adapazarı İlçesi’nde esnafları gezdi, ev toplantılarına katıldı. Ak Parti Adapazarı Teşkilatı ile birlikte Adapazarı’nda esnafları ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci vatandaşların büyük sevgisi ile karşılaştı

ASOLAN MİLLETİN İRADESİDİR


Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Adapazarı İlçesi’nde esnafları gezdi, ev toplantılarına katıldı. Ak Parti Adapazarı Teşkilatı ile birlikte Adapazarı’nda esnafları ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci vatandaşların büyük sevgisi ile karşılaştı.

Meşruiyetimizi milletten alıyoruz

Ak Partinin milletin partisi olduğunu ifade eden Ali İnci, “Biz AK Parti olarak milletten meşruiyetini alan bir siyasi partiyiz. Biz başkaları gibi, bir kısım güç odaklarından, sermaye ve medya güçlerinden meşruiyetini alan bir parti değiliz. Biz meşruiyetimizi milletimizden alıyoruz ve bizim gücümüz milletimizden geliyor. Arkamızda duran yegane güç aziz milletimizin iradesidir. İşte sizlerin içerisinde sizlerin dertlerini dinleyerek, görüşlerinizi alarak hükümetimizin önceliklerini belirliyoruz. Atacağımız adımları sizin bu görüşlerinizi dikkate alarak atıyoruz. Çünkü aslolan milletin iradesidir.”dedi.

2023 vizyonu için


İnci, “2002 yılından bugüne kadar girmiş olduğumuz seçimlerde büyük başarılar elde ettik” diyerek, “Bu başarılar bizim sadece sorumluluğumuzu artırdı. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığı daha fazla oldu. Çünkü her geçen gün milletimizin bize olan teveccühü bizi daha çok çalışmaya, daha çok gayret etmeye, daha çok çözüm üretmeye sevk etti. Başbakanımızın ve partimizin ortaya koymuş olduğu 2023 vizyonu, yani cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında yeni bir Türkiye’yi yakalamak için, huzurlu, istikrarlı, adaletli ve kalkınmış bir Türkiye’yi gerçekleştirmek için bu seçimlerde aziz milletimizin bize destek olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Şahlanan Türkiye’yi durduramayacaklar

İnci sözlerine şöyle devam etti: “Siyaset, hizmet anlamında en etkili araçtır. Siyaset kurumu güçlü olmak zorundadır. Güçlü olmayan ve ya gücünü başka unsurlarda alan siyaset mutlaka bağımlıdır. Geçmişte Türkiye bu sahneleri bu oyunları sık sık yaşadı. Artık o Türkiye yok şimdi şimdi ayağa kalkan ve şahlanan bir Türkiye var bunu kimse durduramayacak. Türkiye birlik içinde dirlik için Başbakanıyla Cumhurbaşkanı‘yla tüm kadrolarıyla Artık güçlü bir şekilde gündemin peşinden değil gündemi bizzat belirleyen bir ülkedir. Siyaset milletin iradesini aldığı güçle birlikte her alanda yansıtılacaktır”

 

Ali İnci, esnaf ziyaretlerinin ardından ev toplantılarına katıldı ve İdeal kent sakinleri ile biraraya geldi. İnci’ye AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184