AZAK 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı Yayınladı.

AZAK 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI


Azak Mesajında, 1908’ de basında sansürün kaldırılması nedeniyle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Sansürün kaldırılması nedeniyle kutlanan bu günde , üzülerek belirtmek isterim sansür günümüzde de basınımızın en önemli sorunudur. Siyasi, ekonomik ve kanuni uygulamalarla basının özgür olarak haber verme hakkının engellenmesi, halkın haber alma hakkının engellenmesine neden olmaktadır.

Türkiye, son yıllarda basına yapılan baskılar ve tutuklanan gazetecilerle anılmaktadır. Demokrasilerde Yasama, Yürütme ve Yargıdan sonra dördüncü güç olan basının baskı altına alınması ülkemizin ekonomik, siyasal,kültürel alanda gelişmesinin önündeki en büyük engeldir.

İlçemizin eğitim, sağlık, kültür, temiz çevre, ekonomik hayat, iş olanakları bakımından yüksek yaşam standardına ulaşması için halkın istek ve sorunlarını yetkililere ileten, yapılan hizmetleri kamuoyuna duyuran Hendek’te görev yapan yerel basın emekçileri başta olmak üzere tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarım.

 

Reyhan Azak CHP Hendek İlçe Başkanı

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2017, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184