BABAOĞLU VE EKİBİ HIZ KESMİYOR

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kamu Kurumları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

BABAOĞLU VE EKİBİ HIZ KESMİYOR


Babaoğlu , Kongre sonrası yeni yönetimi ile Kamu Kurumları ve Sivil toplum kuruluş temsilcileri ile tanışma kapsamında SGK Hendek Müdür vekili  Bülent Turan , İlçe Tarım Kredi Kooperatifi  Müdürü Muammer  Keçici  , 14 no’lu Kamyoncular Kooperatif Başkanı Kenan Ayar, Süt Üreticileri birliği Başkanı Seyfi Arslan , İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Feyzullah Köstereli ‘yi makamında ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaretler de kurumlar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri Babaoğlu ve ekibinin yaptığı ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

Babaoğlu , ziyaretlerde kendilerini ağırlayan Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerine teşekkür etti.

Babaoğlu ayrıca tanışma kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerin yanı sıra bir yandan da 2015 Genel seçimleri için de çalışmalarının hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek önümüzde ki günlerde seçim çalışmaları da hız kazanacak dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184