BABAOĞLU'NDAN GENÇLERE MEKTUP

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, ilk defa oy kullanacak gençlere mektup yazarak posta yoluyla ulaştırdı.

BABAOĞLU'NDAN GENÇLERE MEKTUP



Mhp Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, ilk defa oy kullanacak olan gençlere ithafen;

Değerli Kardeşim, Öncelikle sizi yüce Allah'ın Selamı ile Selamlıyorum.

Sizler bu ülkenin Onurlu geleceğini teşkil edecek genç kardeşlerimizsiniz. Bugün sizlere önemli bir sorumluluk ve görev düşmektedir.

Ülkemizin aydınlık geleceği, bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü, daha demokratik ve özgür bir yaşam sürdürebilmesi sizlerin değerli tercihlerinizle şekillenecektir.

Bu güzel vatanda, binlerce yıl kardeşçe yaşayan aziz milletimize hizmet etme sırası artık sizlerindir. Alanlarında eğitimli ve donanımlı bireylerden oluşan ekibimiz ile şimdi siz değerli gençlerin karşısındayız.

Kibirin, kirliliğin, haramın olmadığı bir kadroyla, sizlere hizmet etmek için yola çıkan bizleri, ilk oylarınız ile taçlandırmanızı diliyoruz.

Bizler, Hendek’imizin güzel geleceği için sizlerden aldığımız destekle; Haktan ve adaletten ayrılmadan, hiç kimse arasında ayrım yapmadan, değerli hemşerilerimize daha huzurlu ve mutlu bir yaşam alanı oluşturarak, Şehrimizin Sosyal ve Kültürel hayatını, çağdaş şehircilik standartları düzeyine taşıyacağımıza söz veriyoruz.

BEN demeden BİZ diyerek, Modern bir şehircilik anlayışı içinde, Siz değerli kardeşlerimizden oluşacak Gençlik Meclisimize taraflı-tarafsız herkesin katılımını sağlayarak, sizlerin geliştireceği ve yöneteceği projeler üreteceğiz.

Gençlerin söz söylediği, fikir ürettiği ve yönetime katıldığı bir siyasi anlayış için, artık söz sizin.

Selam, Saygı ve Dua ile.

MHP Belediye Başkan adayı
Turgut BABAOĞLU

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184