BABAOĞLU'NDAN HODRİ MEYDAN

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Belediye Başkanlığı seçimlerini değerlendirdi.

BABAOĞLU'NDAN HODRİ MEYDAN


Babaoğlu, Hendek Belediye Başkanlığı seçimi sonrası MHP Meclis Üyeleri ile birlikte seçimle ilgili yaptığı değerlendirmede, 30 Mart yerel seçimlerin ardından Hendeğin 23 bin oyla seçmiş olduğu Belediye Başkanı 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Milletvekili olabilmek için istifa etti.

Yasal zorunluluk gereği Belediye Meclisi kendi içerisinden seçeceği bir Başkan bundan sonra ki yapılacak Belediye seçimlerine kadar Belediyeyi idare edecek. Bu bir yasal zorunluluk. MHP, AKP’nin muhtemel adaylarının hiçbirisine destek vermeyeceğini ve kendi çıkaracağı adaya destek vereceğini grup kararı olarak aldık. Bu kararı uygulayan Meclis üyesi arkadaşlarıma da tavırlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Her ne kadar yasal zorunluluk gereği Meclis içinden başkan seçilmiş olsa da Halkın vicdanında 23 bin oy alarak Belediye Başkanı seçilen İnci’nin istifası vicdanlarda hiçte düzgün yer bulmadı.

Kendisine seçim meydanlarında da bu tabloyu söylemiş ve bu sonucun kaçınılmaz olduğunu da halkımız ile paylaşmıştık. Bizim söylediğimiz gibi oldu. Kendisi Belediye Başkanlığından istifa etti.

Hodri meydan

Hodri meydan diyen Babaoğlu, İktidar Partisi Belediye Başkanı ve Meclis üyelerin tamamının istifa ederek Hendek halkını tekrar seçime götürelim diyorum. Bu sadece şahsımın gönlünden geçen görüş değil, tüm Hendek halkının paylaşımı ve düşündüğü tutum.

Vicdanlarda hiçbir zaman Belediye Başkanı olamayan kişiler şimdi Milletvekilliğine soyunuyorlar. Bunu da esefle kınıyoruz. Halkımızın oy’larına saygısızlık yapıldığını düşünüyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 17:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Ayyıldız
Metin Ayyıldız - 9 yıl Önce

Sayın Babaoğlu hala 23 bin in vicdanını düşünüyosunuz bunu düşünmeyi bize bırakın lütfen bizim oylarımızın hakkını savunmak bir muhalefet partisinemi kaldı... Siz 16 yıldız Belediye Başkanlığı Yapan Ali İnci nin Ankara yolunda olmasını Kendi gönlünüze yediremiyosunuz bence

ALİ TÜRK
ALİ TÜRK - 9 yıl Önce

abi yapma yıpratma kendini şimdi senin meclis üyelerin seni temsil etmezmi eeeeeeedahane yıpratma kendini adamlar seçilmiş ve unutma belbaşkanı kim meclisüyeleri kim senin demen oki meclisüyeleri bir halta yaramiyomu demek oluyo sen si̇yaseti̇ öğrenbence

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184