BABAOĞLU’NDAN KÜÇÜK SANAYİ'YE ZİYARET

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Küçük sanayi esnafına iadei ziyarette bulunarak sabah kahvaltısında bir araya geldi

BABAOĞLU’NDAN KÜÇÜK SANAYİ'YE  ZİYARET


2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olan Turgut Babaoğlu Küçük sanayi esnafına iadei ziyarette bulunarak teşekkür etti.

 

   Küçük Sanayi esnafına  teşekkür ziyaretinde bulunan  Babaoğlu’nun katıldığı kahvaltıya MHP Hendek Belediye meclis üyeleri Hüdaverdi  Bahadır, Yaşar Aygüneş  ,Vural Tutkun, Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca ve sanayi esnafı  katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltıda MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu , küçük sanayi esnafına  göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnuniyetini ifade edip teşekkür etti .

Babaoğlu  “Seçimi kaybetsekte  9 tane belediye meclis üyemiz bizi Hendek Belediyesi meclisinde  temsil etmektedir. Sizlerin ve vatandaşlarımızın sorunlarının takipçisi olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın diyerek güzel bir ortamda bir arada olmaktan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

  Küçük sanayi Camii dernek başkanı Yusuf Olgun  ve  Ömer Kundakçı, Sanayi de yapılan camii ile ilgili eksikleri dile getirmesinin ardından Babaoğlu ,üzerlerine düşeni yapmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Çay keyfi ile devam eden sohbetin ardından kahvaltı sona erdi.

 



Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184