Çiçek'ten Aday Adaylığı Başvurusu

İşadamı Mustafa Çiçek, Hendek Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Çiçek'ten Aday Adaylığı Başvurusu


Hendekli İşadamı Mustafa Çiçek, Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Fatih Tazim’e teslim etti.

Aday Adaylığı başvurusu sonrasında konuşan Çiçek, bu göreve talip olmamdaki amacım güzide İlçemiz Hendek’i ben ve ekibimle beraber her alanda daha çok yaşanabilir, daha çok tercih edilen bir İlçe seviyesine ulaştırmaktır.

Üreteceğimiz projeler ile gerek sanayi alanında, turizm alanında gerekse ülke bazında gelişmişlik açısından İlçemizi daha yukarı seviyelere taşıyacağımıza, Hendek’e birçok katkı sağlayacağımıza inanıyorum.

Hendek halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik birçok projemizle hizmet vermeye talibiz. Partimiz bu görev için şahsımı uygun görür ve değerli Hendek halkımızın desteği ile bu göreve seçilirsem hep birlikte güzide ilçemizi çok iyi yerlere taşıyacağımızdan kuşkum yok.

Mustafa Çiçek kimdir?

1988 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğretimini İstanbul’da tamamladı. 2003 yılında ailesi ile birlikte memleketi Sakarya’nın Hendek ilçesine taşındı. Orta öğretimini Hendek Lisesinde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini 2005-2008 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Hendek MYO inşaat bölümünde tamamladı. 2014 yılında başladığı Doğuş üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Mimarlık bölümünde halen eğitimine devam etmektedir.

2007 yılında Hendek’te Doğumarmara inşaat firması adı altında proje ve taahhüt işleriyle faaliyete başlayan Çiçek, ilerleyen yıllarda faaliyetlerine Hendek ve çevre ilçelerde müteahhitlik alanında birçok konut ve iş yeri projesiyle hizmet vermiş olan bir firmanın yöneticisidir.

Hendek'te ikamet eden Çiçek, evli ve bir çocuk babasıdır.


Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184