Destici, Bizim Turgut Olarak Tanıttı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sakarya Adaylarını tanıttı.

Destici, Bizim Turgut Olarak Tanıttı


Partisinin Marmara Bölge toplantısını Sakarya’da yapan BBP lideri Mustafa Destici, Ak Parti ve MHP’den ayrılan adaylarıyla adeta gövde gösterisi yaptı. Destici Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu tanıtırken Bizim Turgut olarak tanıttı.

Adaylarıyla

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Marmara Bölge Toplantısına katılmak üzere Sakarya’ya geldi.
Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve çok sayıda Vatandaş Hendek Parkshop Outlet Alışveriş Merkezi girişinde Genel Başkan Mustafa Destici’yi karşıladı. Destici tek tek Vatandaşlarla tokalaşmasının ardından Sakarya’ya hareket etti.

Şehir girişinde karşılanan Destici, daha sonra Orhangazi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya katıldı. O toplantıda BBP Hendek Belediye Başkan adayı Babaoğlu, tüm dikkatleri üzerine çekerken eski AK Partili Karasu adayı Mehmet İspiroğlu, eski MHP'liler Kaynarca adayı Mustafa Boğaz ve Karapürçek adayı Cavit Karslı'da o toplantıda yer aldı.
Seçim Beyannamesi

Yerel seçimlerin önemine değinerek partisinin seçim beyannamesini açıklayan Mustafa Destici, MHP’nin 50.yılını kutladı. Marka şehircilikten bahseden Destici daha sonra Sakaryaspor’a atıfta bulunarak, “BBP Belediyeciliğinde Sakaryaspor hak ettiği değeri bulacak” dedi. Destici daha sonra partisinin Sakarya adaylarını tanıtarak destek istedi.
Babaoğlu’nu anons eden Destici’nin ‘Bizim Turgut’ sözü dikkat çekti. Özümüz millet sözümüz hizmet diyen Destici, Sakaryalılardan adaylarına destek istedi.

Destici’nin Turgut Babaoğlu’nu sahneye çağırdığı sırada salon Bizim Turgut tezahüratları ile inledi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184