Halk Işığı Söndürmemekte Kararlı

Seçime sayılı günler kala Ak Parti cephesinde hareketlilik gittikçe artıyor.

Halk Işığı Söndürmemekte Kararlı


Ak Parti Hendek teşkilatı köyleri, mahalleleri, sokakları, caddeleri meydanları sıkı bir ekip ile gruplar halinde zapt etmiş halkın nabzını tutuyor.

Hendeğin Ak kadınları ile Ak gençleri meydanlarda halka soruyor halk cevaplıyor. Şimdiye kadar çok konuşan oldu ama icraat yapan olmadı. Erdoğan’ın bu millete verdiği değeri kimse vermedi. Bu ülkeye kimin faydası olduysa onu indirdiler ama biz Erdoğan’ı kimseye yedirmeyiz diyerek desteklerini belirtiyorlar.
Ak partinin faaliyetleri karşısında nefes alamayan bazı partililer diğer ilçelerde kızışan şu ortamda yapacakları işleri anlatmak yerine Cumhurbaşkanımızın deyim yerindeyse ağzından çıkan cümlelerden kelimeleri cımbızla çekip bunları kendilerine malzeme yapıyorlar. Erdoğan yaptıklarını ve yapacaklarını anlatmaya devam ederken Türkiye’nin refah seviyesinin yükselmesi için verdiği çalışmanın karşısında diğerleri buzdolabı üzerinden siyaset yaparak gündem oluşturuyorlar. Bu ülkeye hizmet yapmamış kişiler yapılan hizmetleri rüşvet olarak algılamaya başladı. Devlet milleti ve ülkesi için yollar, tüneller, köprüler, havaalanları, hastaneler yapıyor kimi güruhlarsa ne gereği var deyip yapılanı eleştirirken hizmeti kullanmaktan da geri kalmıyor.
Devam Edeceğiz!

Türkiye’de Ak Parti’den önce yapılamayan ancak Ak Parti ile başlayan gelişmeleri ve 16 yıl içerisinde en gelişmiş ülkeler arasında nasıl yer aldığını anlatıp, Türkiye'nin dış ülkeler karşısında el pençe değil başı dik bir ülke olduğunu herkese gösteren bir Cumhurbaşkanımız var diyerek şimdiki neslin hatırlayamayacağı, ne yazık ki günümüzde unutulmaya başlanan eski zor zamanları anlatacağız.
Türkiye’nin kendi silahını, tankını, tüfeğini üretmesi, hastanesi, köprüsü birilerinin elbet canını sıkar. Yapılanı yıkmak kolaydır bizler yapmaya ve yıkılanı onarmaya devam edeceğiz. Kim ne derse desin hayal edemedikleri projeler yapılmaya, bizler sahalarda olmaya, bu dava uğruna çalışmaktan ve Türkiye’nin daha fazla nasıl geliştiğini herkese göstermekten geri durmayacağız.





Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184