HENDEK AK PARTİ’DE SOFU İLE YOLA DEVAM

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı 6. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Tek liste ile gidilen Kongrede Ali Kemal Sofu ustalık döneminde yeniden Başkan oldu.

HENDEK AK PARTİ’DE SOFU İLE YOLA DEVAM


Hendek Kapalı spor salonunda gerçekleşen Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Düzce Milletvekili Ayşe Kesir, Sakarya Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanları, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Eski Milletvekilleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partililer katıldı.
Kongre Divan teşekkülünün oluşması ile başlarken Divan Başkanlığını AK Parti İl Serkan Cerrahoğlu, Divan Üyeleri ise Serdar Yemen, Muharrem İşler, Muhammet Erci ve Emine Tosun’dan oluştu.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun yaptığı açılış konuşmasında, Altı yıl önce AK Parti İlçe Teşkilatının bayrağını teslim aldığımızdan itibaren teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde başarıyı daha ileri götürmenin gayreti içerisinde olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız çalışmalar sonucu her seçimde oylarımızı daha yukarı çıkarttık. Bu yolda emek veren teşkilatıma ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kongremiz ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
Sofunun ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 2019 seçimleri ülkemiz için çok önem arz etmektedir. Hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin ve milletimizin geleceğini şekillendireceğimiz 2019 seçimlerini yarın yapacakmışız gibi çalışmamız lazım. Kongremiz hayırlara vesile olsun.
Kongrede AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Kesir ve Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı’da birer konuşma yaparak değerlendirmelerde bulundular ve Kongrenin hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Konuşmaların ardından seçime geçildi ve iki dönemdir İlçe Başkanlığını yapan Ali Kemal Sofu üçüncü dönem Başkan oldu.
Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu

Başkan Ali Kemal Sofu, Abdurrahman Bektaş, Âdem Öz, Cemil Alkan, Cemil İşnel, Eşref Şimşek, Fatih Tazim, Hamit Canlı, Hilal Acar, Macide Ataç, M. Salih Köstereli, Merve Car, Muhammet Erci, Mustafa Topal, Mücahit Toprak, Recep Yarıcı, Remzi Alemdaroğlu, Resul Batman, Şamil Kabasakal, Veysel Gürsel




Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184