HENDEK CHP KAHVALTIDA BULUŞTU

CHP Hendek İlçe Kadın Kolları tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

HENDEK CHP KAHVALTIDA BULUŞTU


CHP Hendek İlçe İlçe Kadın Kolları tarafından HUBB Cafe’de düzenlenen kahvaltı programına, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP MYK Üyesi Esen Kutluata, CHP Eski İl Başkanı Oğuzcan Curoğlu ve Yönetimi, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin ve Yönetimi, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Yönetimi, CHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nevin Kuruşeşen ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Hendek Kadın Kolları Nevin Kuruşeşen, bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltı programı dolayısıyla bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyor, hepinize afiyet olsun diyerek mikrofonu CHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ayhan Bal’a verdi.


Kimliğimi değiştireceği

Bal konuşmasında, biliyorsunuz genel seçimde 7200 oy aldık, yerel seçimlerde hiç hak etmediğimiz bir oy oranına düştük. Şimdi iddia ediyorum, herkes te buna şahitlik etsin. Eğer CHP burada 20 Bin’li oylara çıkmazsa ben kimlik kartımı değiştireceğim. Burada sizler ve tüm Hendek halkı şahit olsun diyerek iddiasını ortaya koydu.

Yol arkadaşımı kutluyorum

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuşmasında, ilk döneminin sonuna gelmiş bir Milletvekili’nin en çok gurur duyacağı şey kendi bölgesinden kararlı, iddialı ve geleceğe karşı sorumluluk alacağım diyen, yanında yoldaş olacağım diyen ve oyları arttıracağım diyen ve Türkiye’nin geleceğine bende adımı yazdıracağım diyen bir yol arkadaşının olmasıdır.

Ayhan Bal’ı yol arkadaşım olarak kutluyor, onun büyük işler başaracağına inanıyor, kendisini huzurlarınızda kutluyor, başarılar diliyorum dedi.


Kahvaltı programı içlen çaylar ve yapılan keyifli sohbetler ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 11:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali muratoğlu
ali muratoğlu - 9 yıl Önce

gecen secimlerde 2000 oy almışlardı. şimdi 20000 biraz ucmuş .

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184