HENDEK’TEN MHP KURULTAYINA DESTEK

Hendekli MHP’liler tüzük kurultayına destek için Ankara'ya gitti.

HENDEK’TEN MHP KURULTAYINA DESTEK



Hendekli MHP’liler, MHP'de Genel Başkan seçiminin önünü açacak olan tüzük kurultayına destek için Ankara’ya gitti.

Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Oğan ve Koray Aydın’ın katıldığı Büyük Anadolu Oteli'nde yapılan Tüzük Kurultayına, MHP Sakarya Eski İl Başkan Yardımcısı ve İl Delegesi Ümit Dikbayır, MHP Hendek Eski İlçe Başkanı Ahmet Mercan, Hendek Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Görüm ve Esen Meyvacı, MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm, MHP Hendek Yönetim Kurulu üyesi Bilgin Pektemek ile birlikte 30’a yakın Partili katıldı.

Hendekli MHP'liler kurultayda

Kurultayın yapılacağı otele sabah erken saatlerde gelen Hendekli Partililerin bir kısmı Delege harici kişilerin salona alınmaması nedeniyle otel önünde beklerken, bir kısım Partili ise büyük çaba sarf ederek Kurultay salonunda yerlerini aldı. Salona giriş yapanlar arasında MHP Eski İl Başkan Yardımcısı ve İl Delegesi Ümit Dikbayır, Eski İlçe Başkanı Ahmet Mercan ve Partinin çeşitli kademelerinde görev alan birçok isim katıldı.

3 üst kurul delegesi imza attı

Kurultayda Sakarya'dan Ümik Dikbayır, Niyazi Korkusuz ve Hüsamettin Atasever üst kurul delegesi olarak hazirun listelerine noter huzurunda imza attı.

Olağanüstü Kongre 10 Temmuz'da

Kurultay sonunda tüzükte 13 madde değişmesi ile birlikte Genel Başkan seçiminin önü de açılmış oldu.

Kurultay sonunda yapılan oylamada Olağanüstü Büyük Kongrenin 10 Temmuz 2016 tarihinde Arena Spor Salonu'nda yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184