İLK TEPKİ BABAOĞLU’NDAN GELDİ

Yenimahalle M. Ercan Camisinin adının değiştirilmesi ile ilgili haberleştirmemizin ardından ilk tepki MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan geldi. Babaoğlu yapılacak ilk meclis toplantısında Ercan’ın ismine yakışır bir yerde yaşatılmasını önereceğiz.

İLK TEPKİ BABAOĞLU’NDAN GELDİ


Geçmiş dönem Sakarya Milletvekilimiz ve Bakanımız Sn.Nevzat Ercan'ın Merhum Babasının isminin verildiği Ercan Camii’nde yapılan isim değişikliği tartışmaları bizleride oldukça şaşırtmıştır bu konu ile alakalı ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama bilgi alacağım.

Fakat bu konu üzerinden bir yanlışı,bir eksiği dile getirmek istiyorum. Nevzat Ercan ismi ilçemizde neden yaşatılmasın Sn.Nevzat Ercan uzun süre milletvekilliği ve bakanlıklar yapmış önemli bir siyasetçidir. Sadece Hendek’e değil Sakarya geneli ve tüm Türkiye'ye önemli katkıları olduğu her kesimce bilinir ve takdir edilir.

Kişi Öldükten sonra tabiki kıymeti bilinmeli ismi yaşatılmalı ancak aslolan yaşarkende bu değerlerin kıymetini bilip sahip çıkmak isimlerini yaşatmak gerektiğini düşünüyorum.

Hendek kendi değerlerine sahip çıkar, çıkmıştır da, Rasimpaşa, Gaffar Okkan örneklerinde olduğu gibi Hendek değerlerine sahip çıkmalı. MHP olarak yapılacak ilk belediye meclis toplantısında Ercan’ın ismine yakışır bir yerde yaşatılması önerisini getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2017, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184