İsmailoğlu’ndan Aday Adaylığı Başvurusu

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hamit İsmailoğlu Hendek Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

İsmailoğlu’ndan Aday Adaylığı Başvurusu


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Hamit İsmailoğlu, Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Fatih Tazim’e teslim etti.

İsmailoğlu’nu aday adaylığı başvurusunda Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ve Parti üyeleri yalnız bırakmadı.
Aday Adaylığı başvurusunu teslim alan Tazim, 2012 yılından itibaren görev yaptığımız Hamit İsmailoğlu Abimiz bugün aday adaylığı başvurusunda bulundu. Bu başvurumuz resmi olarak 5. Aday adaylığı başvurumuz. Bugüne kadar Hasan Serdar Baykal, Mehmet Selçuk Tunalı, Şenay Sakal, ve Mustafa Çiçek resmi başvurularını yapmıştı. Bugün de Yönetim Kurulu üyemiz Hamit İsmailoğlu aday adaylığı başvurusunu mübarek bir günde yapıyor. Başvurusunun hem İlçemiz için, hem de Ak Partimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, başarılar diliyorum diye konuştu.
İsmailoğlu bu süreç başladığından beri arkadaşlarla istişareler yapıyoruz bu konuda sağ olsunlar beni cesaretlendirdiler. Bende hepsine teşekkür ediyorum. Yola çıktık, Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Hendek için, bizim için, herkes için hayırlı olur inşallah. Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184