MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaştı

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı yoğun katılımla teşkilat binasında gerçekleşti.

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaştı


MHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programına MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Türk İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutlayan İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu değerlendirmelerde bulunarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Babaoğlu “ Ülkemizin içinde bulunduğu durum belli. 15 Temmuz süreci ve sonrasında izlenen politikaların, ne kadar yerinde, ne kadar doğru olduğu göz önünde bulundurduğumuzda Genel Başkanımız nereyi işaret ediyor. Cumhurbaşkanlığında R. Tayyip Erdoğan, Milletvekilliğinde Milliyetçi Hareket Partisi. Bu doğrultuda hepimiz sahada gönül rahatlığı ile oylarımızı isteyerek 24 Haziran’a sağlam bir şekilde çıkmamızın sağlanması lazım. Tereddüt etmeye gerek yok. Gerekli yasalar bu sürecin başında teminat altına alındı. Sizde göreceksiniz. AKP seçmeni Cumhurbaşkanlığında reise, Milletvekilliğinde 15 Temmuz süreci ve sonrasında Yenikapı ruhu, MHP aynı durduğu yerde durduğu gibi, ülkenin bugünlere gelmesinde, süreci atlatmasında ne kadar büyük rol oynadığını biliyoruz diyerek helalinden MHP’ye oyumuzu vereceğiz. Bunu AK Partili seçmen söylüyor. Bu kısıtlı zaman süresinde ne kadar çok seçmene ulaşmanız için sizden özel çaba istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle şahsım ve teşkilatım adına Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Nice bayramlara birlikte ulaşmanın umuduyla hayırlı bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Bayramlaşma programı sonrası MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte sohbet etmesi ile devam etti.


Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184