MHP İL BAŞKANI BÜLBÜL SEÇİM STARTI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı M. Levent Bülbül ve yönetimi seçim startını vererek istişare toplantılarını gerçekleştirdi.

MHP İL BAŞKANI BÜLBÜL SEÇİM STARTI VERDİ


Seçim startını veren MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül ve Yönetimi bir süredir her hafta 3 ilçe Başkanları ve Meclis üyeleri ile İl Teşkilat binasında bir araya gelerek seçim çalışmaları kapsamında istişarelerde bulundular.

MHP İl Teşkilatı Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır istişare toplantılarında seçim çalışmaları, projeler ve değerlendirmelerde bulunarak bilgiler verdi.

İstişare toplantılarının olumlu geçtiğini ifade eden MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül " Her hafta bir araya geldiğimiz İlçe Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunarak istişarelerde bulunduk. Teşkilatımızın her an seçim yapılacakmış gibi seçimlere hazır olması için gerekli tüm çalışmaları yapacağız. Çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz ve İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ederek toplantılar gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül istişare toplantılarını tamamlamasının ardından ilk ziyaretlerini Kocaali ve Kaynarca ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiler.





Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184