PARTİMİZİN KURUMSAL KİMLİĞİNİ KİMSEYE YEDİRMEYİZ

MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Hareket 54 adı altında partililerine gönderilen mesaj ile teşkilatlarının hiçbir ilgisi olmadığını belirterek, “Partimizin kurumsal kimliğini kimseye yedirmeyiz” dedi.

PARTİMİZİN KURUMSAL KİMLİĞİNİ KİMSEYE YEDİRMEYİZ


Parti İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında parti içi muhalefete yüklenerek, MHP’nin dün kurulmuş bir parti olmadığını söyleyen İl Başkanı Bülbül, MHP geleneği olan, davası olan, inancı olan, hedefi olan bir siyası harekettir. Bu hedef sadece Türkiye’de iktidar olmaktan da ibaret değildir şeklinde konuştu.

Bülbül açıklamasını şöyle sürdürdü;

Hareketin içinde doğduk

Kimse sormadan, araştırmadan 46 yıllık bu siyasi harekette, apar topar bir şeyi gerçekleştirecekmiş gibi bir havaya bürülündü.  Kamuoyundan ve iş dünyasından birtakım desteklerle birlikte bu iş köpürtüldü. Bizlerde bu hareketin içerisinde doğmuş, büyümüş ve birçok emeği geçen insanlar gibi bu meselelerin  iyi sindirilerek, özellikle liderlik tartışması gibi bir tartışmanın çok daha uygun koşullarda yapılmasının yanındayız. Bu şartlar altında MHP şuan hala faaliyet gösteren başında meşru bir genel başkanı olan il ve ilçe teşkilatları olan hali hazırda olan bir yapıdır.

İmza toplanıyor

Şuan Türkiye’de imza toplandığı ifade edilmektedir. Bunlar spekülatif ifadelerdir, gerçeğinin ne olduğunu da göreceğiz.  Şunu da anlamak mümkün değildir; İmza toplandıysa neden tespit etmiyorsunuz? İmza incelemeleri başlasın. Bundan sonraki  bu süreç olağanüstü kongre talebi değerlendirmeye alınsın. Bununda yapılmaması ayrıca bir soru işaretidir.

Korsan mesaj

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sakarya’ da 16 tane il teşkilatı var. Ülkü ocakları var. Sonra bu toplantı çıktı. Hareket 54 diye isimli bizim partimizin mesaj listesine telefonlarına bakın. Bu çok önemli bir şey. Bizim mahremiyetime, korsan bir şekilde izinsiz bir mesaj gönderilmiş.  Sakaryalı Ülkücüler Orhangazi Kültür Merkezi’nde toplanıyorlar diye bir mesaj.  Sakarya’da ki ülkücülerin tek bir adresi var oda Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz

Kimseye Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsallığını kimseye yedirtmem. Ey başını aşa kendi işinle ilgilen imzaymış, vermiş vermemiş, memleket gidiyor ayaklarımızın altından. Başkanlık sistemi geldiği gün MHP’yi görecekmiyiz aynı yerde? Türkiye 3. Dünya Savaşı’nın eşiğindedir.


Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184