SANAYİNİN TEMEL TAŞI KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİDİR

MHP Hendek İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri kongre sonrası Kurum amirleri ve Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.

SANAYİNİN TEMEL TAŞI KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİDİR


Tanışma kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetimi Sosyal Yardımlaşma Vakfı  Müdiresi Meral Uygun ,Halk Eğitim Müdürü Necati Tan,Hendek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard.Doç. Dr. Beytullah Eren,Melek Nişancı Huzur evi Müdür Yardımcısı Emel Çelik ve Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca’yı makamında ziyaret etti.

Tanışma ve sohbet havasında geçen ziyaretlerin ardından Babaoğlu ve ekibi Hendek Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca’yı ziyaret etti.

Ziyarette Babaoğlu ve Yönetim  kurulu üyeleri , Varlıca ile sohbet ederek Sanayinin sorunları hakkında görüşüldü.


 İlçeye hizmet etmek amacıyla yola çıktıklarını söyleyen  MHP İlçe başkanı Turgut Babaoğlu  '' Bu yolda  kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve beklentileri önemlidir.Bu yüzden  ve bu amaçla Küçük sanayi sitesi kooperatifine yaptığımız ziyaret önemlidir. Sanayinin temel taşı küçük sanayi siteleridir. Bu yüzden sanayi sitelerine her türlü ve en güçlü şekilde destek vereceğiz dedi.

Babaoğlu konuşmasını “ Bugün ilçemizdeki küçük sanayi sitesinin fiziki anlamda yetersiz ve küçük kaldığını ,büyümesi içinde meclisteki arkadaşlarımızla üzerimize düşeni yapmak istiyoruz diyerek sözlerini bitirdi.

Küçük Sanayi Sitesi kooperatif başkanı Cengiz Varlıca'da Turgut Babaoğlu ve yönetimini kutlayarak ,seçildikleri görevde başarılar diledi.




      

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184