SOFU POLİS HAFTASINI KUTLADI

Ak Parti Hendek İlçe başkanı A.Kemal Sofu Polis Haftası dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

SOFU POLİS HAFTASINI KUTLADI


Sofu Mesajında, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için yeri geldiğinde 24 saat görev yapan emniyet mensuplarımız, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün ve kamu düzeninin de en büyük teminatıdır. Polislerimiz, yetkilerini anayasa ve yasalardan aldığı güçle, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, ülkede huzur ve güven ortamını sağlama, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda 173 yıldır çok büyük özveri ile gece gündüz demeden başarılı bir şekilde görev yapmaktadır.

Polisimiz, ancak duyarlı vatandaşlarımızla bütünleştiğinde görevini en iyi şekilde yerine getirme fırsatını bulur. Dolayısıyla, polisimize görevini yaparken yardımcı olmak, aynı zamanda vatandaşlık görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. Yıldönümünü ve Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar, aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum. Yaralı Gazi Polislerimize şifalar dilerim. Şehit polislerimizi ve ebediyete intikal etmiş polislerimizi de rahmetle anıyor, emekli polislerimize de sağlık ve mutluluklar diliyorum”.

Ali Kemal Sofu

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184