SOFU’DAN SEÇİM PROVASI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetim arkadaşları uzak mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

SOFU’DAN SEÇİM PROVASI


Sofu ve Yönetim arkadaşları ziyaret kapsamında dün akşamki ziyaretini Camlıca merkez camili ve yeşiller mahallelerine ziyaret yaptılar. Camili mahallesinde esnaf ve kahvehaneleri dolaşan Sofu,  kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.  Camlıca merkez Mahallesi esnaf ve kahvehaneleri gezen ilçe Başkanı Sofu vatandaşların sorunlarını dinleyip notlar aldı.  Sorular sorulara cevap verdi.  Son olarak Yesiller mahallesine giderek esnaf ve kahvehanelerde vatandaşlara Afrin operasyonu ve yeni Türkiye’yi anlattı. 

Başkan Sofu yaptığı konuşmalarda “Hükümetimiz içerde ve dışarıda onca hain ve düşmana rağmen, farkında olmadığımız bir çok alanda yenilemeler geliştirmeler yapıldı. Mesela bunlardan biri kalekol. Karakollarımız artık son teknolojiyle donatılarak Kalekollar oldu. Gelişen ülkemiz gelişen ordumuz gelişen milli sistemlerimiz sayesinde artık hainleri beklemiyor her neredeyseler yerli ve milli silahlarımızla tepelerine çöküyoruz. Güvenliğimizi sınır ötesi operasyonlarla sağlamlaştırıyor, ordumuzun gücünü etkisini mukavemetini dünyaya gösteriyoruz. Fırat Kankanı Harekatı Afrin operasyonu ile Suriye de oynanan oyunu bozduk. Afrin operasyonunda cephaneleri çoğunluğu yerli mühimmattan oluşuyor. Bizlere parayla silah vermeyenlerin teröristlere nasıl binlerce tır silah yardımı yaptığını görüyorsunuz. O yüzden biz bir olacağız, diri olacağız, saflarımızı sık tutmalıyız ki düşman ve hainler emellerine ulaşamasın.


Sadece seçimlerde değil her zaman hemşerilerimizleyiz

Bu ziyaretlerimizde üzerimize düşenlerin tespitini, belediyemizin üzerine düşenlerini de takibini yapmaya çalışıyoruz. Gönülden bağlı olduğumuz partimiz için gece gündüz, milletimizle birlikte olmak ve sorunlarını dinleyip çözüm bulmak için çabalıyoruz. Vatandaşlarımızın da ilgisi bizi mutlu ediyor. Sadece seçimlerde değil her daim hemşerilerimizleyiz.


2019 seçimleri  yeni kapılar acacak

Hendek teşkilatının hedefi 2019 ve bu hedefe daha başarılı ve sağlam adımlarla ilerlemektedir. 2019 önemini ve ülkemize hangi kapıları açacağını anlatmaya devam edeceğiz. Memleketimiz için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz, Birlik beraberlik içersinde çalışarak Liderimiz tüm Mazlumların Ümidi Cumhurbaşkanımızı daha Güçlü kılacağız." dedi


Mahalle ziyaret heyeti, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Belediye Meclis Üyesi Adem Sefa, ilçe Yönetiminden Hamit Canlı, Mehmet Salih Köstereli, Nuri Bayraktar, Cihan Tutara, ve Tayyip İçöz . 



Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184