AKOVASPOR YEMEKTE BULUŞTU

Süper Amatör küme temsilcilerimizden Hendek Akovaspor Kulüp Başkanı Vural Tutkun’un verdiği yemekte bir araya geldi.

AKOVASPOR YEMEKTE BULUŞTU


Cumartesi günü saat 16: 30’da Akova stadında sezonun ilk karşılaşmasında konuk edeceği Ferizli Karadenizspor ile karşılaşacak olan Hendek Akovaspor’da Kulüp Başkanı Vural Tutkun yemek verdi.

Hendek Akovaspor Kulüp Başkanı Vural Tutkun’un Kupa Yemek salonunda verdiği moral yemeğine Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik heyet ve sporcular katıldı.

Sohbet havasında geçen yemek sonunda Hendek Akovaspor Kulüp Başkanı Vural Tutkun “ Akovaspor olarak hedefimize ulaşmanın tüm çalışmalarını ekibimiz ile birlikte sürdürüyoruz. Sezona iyi başlayarak önümüze bakacağız. Bu sezon Akovaspor  adından sıkça bahsettirecek. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize ulaşacağımıza inancım tamdır. Futbolcularımıza sakatsız ve fair play çerçevesinde bir sezon geçirmelerini dilerken teknik heyetimize de başarılar dilerim “ ifadelerine yer verdi.

Antrenör Ali Kemal Yener “Sezona iyi başlayarak Akovaspor’u hak ettiği yere götürmenin gayretini hep birlikte vereceğiz. Futbolcularımıza sakatsız bir sezon geçirmelerini dilerken tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Yeni sezonumuz hayırlı olsun. Moral yemeğinde bir araya gelmemize vesile olan Kulüp Başkanımız Vural Tutkun’a da teşekkür ederim “ dedi.

Hendek Akovaspor sezonun ilk maçında Cumartesi günü saat 16: 30’da Ferizli Karadenizspor ile Hendek Akova stadında karşılacak.




Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184