Babaoğlu’ndan Off-Road'a Tam Destek

Babaoğlu, Karabük’te gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. ayak yarışlarında Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu ikilisine başarılar diledi.

Babaoğlu’ndan Off-Road'a Tam Destek



Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Karabük’te gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonası 3.ayak yarışlarında destek verdiği Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu ikilisine başarılar diledi.

Hendekli Pilot Engin Başkurt ve Co Pilot Şükrü Mindiloğlu, Karabük’te yapılan 2019 Türkiye Off-Road Şampiyonası 3. ayak yarışlarına katıldı. 29 aracın katılacağı yarışmada 7 etap olmak üzere iki gün boyunca toplam 98 kilometre mesafe kat edilecek.

Başkurt ve Mindiloğlu ikilisine destek veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Pilotlarımıza Karabük’te başarılar dilerim. Başkurt ve Mindiloğlu ikilisine güveniyoruz. Sporun her branşı başta olmak üzere, Hendek’i temsil eden tüm hemşerilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz dedi.

Başkurt ve Mindiloğlu ikilisi de destekleri nedeniyle Başkan Babaoğlu’na teşekkür etti. Bu arada 28-29 Eylül’de yapılacak yarışların 4’ncü ayağı ise 20 gün sonra Sakarya’da yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2019, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184