Başar’lar Akdeniz Oyunlarında

Sakaryalı sporcular Metehan Başar ve Yunus Emre Başar Akdeniz oyunları için İspanya'ya gidiyor.

Başar’lar Akdeniz Oyunlarında


27. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci 
23-26 Haziran 2018 Tarihleri arasında İspanya'nın Karagona şehrinde yapılacak 32 Akdeniz ülkesinin katılacağı Akdeniz Oyunlarına katılacak Sakaryalı sporculara başarılar diledi. 

 23-26 Haziran 2018 Tarihleri arasında İspanya'nın Karagona şehrinde yapılacak 32 Akdeniz ülkesinin katılacağı oyunlarda Sakaryalı sporcular Yunus Emre Başar ve Metehan Başar Türkiye'yi temsil edecekler.

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü ve eski Dünya Şampiyonu Zafer Başar’ın da yeğenleri olan Metehan Başar (87) ve Yunus Emre Başar (77) şampiyonluk sözü verdiler. Grekoromen Güreş Milli takımında 5 sporcudan ikisinin Sakaryalı olmasından mutluluk duyduklarını belirten ve kendisi de eski bir güreşçi olan 27. Dönem Milletvekili Adayı Ali İnci, Sakarya’nın bir marka olduğunu söyleyerek, “2 sporcumuz Akdeniz Oyunlarında Türkiye'yi temsil edecekler.

Bu bizi çok gururlandırdı. Sakarya olarak her gecen gün hedeflerimiz büyüyor. İnşallah sporcularımız İspanya'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler.”dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184