HAKEM MAÇI BAŞLAMADAN TATİL ETTİ

1.Amatör küme maçında Hendek Boğazspor konuk ettiği lider Karapürçek maçı başlamadan Maçın hakemi tarafından Güvenlik güçleri gelmediği gerekçesi ile tatil etti.

HAKEM MAÇI BAŞLAMADAN TATİL ETTİ


Hendek Kazımiye stadında Hendek Boğazspor lider Karapürçekspor’u ağırladı.Maçın hakemi Uğur Garan güvenlik güçlerinin maça gelmediği gerekçesi ile talimatlar gereği 15 dakika bekledi.

Garan 15 dakikalık bekleme sonunda saha içerisinde maçı tatil ettiğini futbolculara duyurarak yardımcıları ile birlikte soyunma odasına yöneldiği sırada Güvenlik güçleri gelmesi maçın tatil olmasını engelleyemedi.Futbolcular ve Yöneticiler tarafından maçın hakemi Garan’a güvenlik güçlerinin geldiğini söylemelerine rağmen soyunma odasına gitti.

Maçın hakeminin bu tavrı karşısında Yöneticiler ve futbolcular Güvenlik güçlerinin geldiğini söylemelerine rağmen kendilerini dinlemeyerek soyunma odasına giden maçın hakemine maça çıkması yönünde istekte bulundular.Maça çıkma isteklerini reddederek soyunma odasına giden Garan’a futbolcular ve Yöneticiler kısa süreli tepki gösterdi.

Güvenlik güçlerinin de devreye girerek Maçın hakemine geç gelinmesi ile ilgili mazeretlerini bildirmeleri de maçın tatil olmasına engel olmadı.


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184