HENDEK SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Hendek Sporun Bayraktepe tesislerindeki toplantısına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek spor başkanı Zafer Çakmak, Kulüp yöneticileri, basın Mensupları ve futbolcular katıldı.

HENDEK SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ


Basın toplantısında ilk sözü alan Kulüp Başkanı Zafer Çakmak yaptığı değerlendirmede’’ 2017- 2018 yılının ikinci yarısı başlıyor. Birinci yarıda emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür ettik Hepiniz gerçekten çok özverili müsabakalar çıkarttınız.

Geldiğimiz noktada süper lig A Grubu 3. Sıradayız. Aksiliklerimiz oldu, beklentilerimizin dışında şeyler oldu,  hepsi bu sporun, futbolun içerisinde olağan şeyler. Buraya kadar siz getirdiniz, hocalarınız getirdi.

Biliyorsunuz sezon başı Basri hocamla başladık,  İmdat hocamla devam ettik. Teknik heyet ve yönetim kurulu olarak birçok noktada çalışmalar yaptık. Hendek sporun kurumsallaşması için elimizden gelen her şeyi yaptık.

 Umarım bunu da sezan sonunda istediğimiz beklenti ve başarı da bir noktaya getirmiş olarak tamamlayacağız.

Biz gerçekten iyi bir ekip olma yolunda çok aşama kaydettik, bunu biliyorsunuz, yani biz derken aslında her kademeyi kastediyorum. Malzemeci Mustafa abiden bize kadar, başkanıma kadar, bana kadar kim varsa herkes ellinden geleni yaptı. Bir çok noktada kötü anlarımız oldu, iyi anlarımız oldu. Bunların hepsini de telore etmeye çalıştık.

Umarım bundan sonra da hayırlı olur, ikinci yarıda çok güzel müsabakalar oynarız. İkinci yarıya başlarken takımızda 7 arkadaşımız vardı. Kendileri ile de tek, tek konuştuk ayrılmak istediğimiz arkadaşlarla da. Kendilerine de teşekkür ederiz hizmetlerinden dolayı hatta daha görüşüyoruz konuşuyoruz da.

Yeni arkadaşlarımız katıldı şuan 4 kişi oldu, katılacak olan arkadaşlarımızda var daha, onlarla da görüşmeler halindeyiz. Hedefimiz belli inşallah bu hedef doğrultusunda kalıcı duruma geçmek istiyoruz. Umarız ikinci yarı kazasız, belasız, bir sakatlık olmadan, istediğimiz her şeyin gönlümüzce olduğu emeklerimizin boşa çıkmadığı bir ikinci yarı olur’’ şeklinde konuşarak katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı değerlendirmede’’ 2017 yılının Ağustos ayında görevi Zafer beye sunduk, sağ olsun kendisi de kabul etti. Kendisine biz yönetimde olacağımızı da söyledik.

 Belediye başkanı olarak değil Yeşilyurt İnşaat Limited şirketinin sahibi olarak bu kulüpte yer alacağız dedik, başarısı ile alakalı elimizden gelen ne varsa gayret sarf edeceğiz.

  Tabi ilk başladığımızda elimizde 5 veya 6 tane arkadaş kalmıştı, biraz geç kaldık. Hendek’te Hendek Spor kapanıyor mu işte belediye neden sahip çıkmıyor denildi. Biz şunu fark ettik ki Hendek Spor tamamen Hendek Belediyesi ile anılan, Hendek Spor eşittir Hendek Belediyesi olarak görülen bir takımdı.

 Biz bu olayı gördükten sonra arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde toplantımızı yaptıktan sonra Zafer Beye bu kulübün başkanlığını yapacaksın neden tabi en önemli şey kendisinin uzun yıllar Hendek’te aktif spor yaşamını devam ettirmesi, çevresi ona göre, bu işi bilen ve düzgün olarak bilen arkadaşlardan oluştuğu.

Yönetim Oluştu İlk yönetim toplantısından sonra 6 futbolcumuz vardı elimizde. Hızlı bir şekilde özellikle Hendekli gençleri kadromuza istedik, Hendekli gençlerden sonra dedik yabancı arkadaşları kadroya monta ederiz dedik bunun lan alakalı çalışmalar başladı.

İlk çalışmalarda şunu söyledik bizim için Şampiyonluk, gruplar, her maç play of havasında değil, önemli olan bu futbol amatör bir lig olduğunu unutmayacağız. Her yerde gittiğimiz yerlerde gelen misafir takımlarda dahil.

 Hendek Spor Hendekli olarak biz güzel tanıtacağız dedik. Bundan dolayı da ben arkadaşlara ayrı, ayrı teşekkür ederim hiçbir maçımızda olay çıkmadı. Hakeme karşı agresif olaylar olmadı, o tempoda olmaması biraz zor olan şeyler.

 İlk konuşmamızda söylediğimiz gibi centilmence çıkacağız futbol 3 neticelidir karalı duruşumuzu bozmayacağız dedik ve Karasu maçında da bunu gösterdik. Arkadaşlar yönetim kurulu üyeleri bizi karşıladı bizi yendiler teşekkür ettik kendilerine ve aynı şekilde de uğurladık. Biz istiyoruz ki Hendek Spor sahada çentilmen olarak anılsın’’ şeklinde konuştu

Konuşmalar sonunda futbolcularda söz alarak memnuniyetlerini ifade ettiler program sonrası sadece basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kulüp başkanı Zafer Çakmak ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü katılımcılara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184