Hendekli Özgenur Avcıl Avrupa Sahnesinde

Hendek Muay Thai Spor Kulübü Sporcusu Özgenur Hendek Bayraktepe Arenada Avrupa sahnesine çıkıyor.

Hendekli Özgenur Avcıl Avrupa Sahnesinde


Hendek Muay Thai Spor Kulübü Sporcusu Özgenur Avcıl King Of Kings Türkiye-Fransa Şampiyonlar Ligi müsabakalarında Fransız  Rakibi Allıson Dıssıeux ile karşılaşacak.

Hendek Belediyesi Ana Sponsorluğu ve Black Bruin Enerji içeceği Oğuz Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz’un destekleriyle Hendek Bayraktepe Arenada düzenlenecek olan King Of Kings Türkiye-Fransa Şampiyonlar Ligi müsabakalarında Fransız Rakibi Allıson Dıssıeux ile karşılaşacak olan Hendek Muay Thai Spor Kulübü sporcusu Özgenur Avcıl maçın hazırlıklarına günde üç antremanla  devam ediyor. Yoğun şekilde hazırlıklarına devam eden Avcıl, Fransız rakibini yenerek Hendek’e gurur yaşatmak istiyor.

Avcıl’a güvenimiz tam

Avcıl’ın Antrenörü Muay Thai Milli Takım  Teknik Direktörlerinden Murat Tokat, hazırlıklarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kızımızın bu maçı ve bundan sonraki maçları alacağından hiç şüphemiz yok diyerek organizasyona desteklerini esirgemeyen sporun ve sporcunun dostu Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na ve Black Bruin Enerji İçeceği adına Oğuz Gıda Hulusi Oğuz’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Destek bekliyoruz

Avcıl’ın Menajeri ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Erkan Yılmaz, Fransız rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve bu maçı kazanmak istediklerini belirtti. İlçedeki Fabrika Sahiplerinin ve İşadamlarının bu büyük organizasyona destek vermeleri gerektiğini dile getiren Yılmaz, tüm Kick Boks severleri ve Hendek Halkını 28  Haziran Cuma günü Akşamı Hendek Bayraktepe Arenada düzenlenecek olan muhteşem spor gecesine davet etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2019, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184