HENDEKSPOR ANTRENÖR BASRİ TARIM’A EMANET

Hendekspor sağlam temellere oturmuş kalıcı bir alt yapı hazırlığında.

HENDEKSPOR ANTRENÖR BASRİ TARIM’A EMANET


Hendekspor Kulüp Başkanı olan Zafer Çakmak, Kulüp Başkan Yardımcısı Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Basın sorumlusu olan Mete Balkiz,  yönetim kurulu üyeleri ile yaptıkları toplantıda Antrenör Basri Tarım ile anlaşarak imzayı attırdı.

Bir kafede bir araya gelen yeni oluşum Hendek spor yönetimi durum değerlendirmesi yaptı.

Kulüp başkanı Zafer Çakmak yaptığı değerlendirmede ‘’Biz Hendekspor yönetimi olarak Hendek spora bir tesisi kazandırmak amacındayız, başlıca hedefimiz aslında bu, yönetim olarak Hendek’in gençlerini spor yapabilecekleri imkânlar sağlayacak bir yapı, tesise kazandırmak istiyoruz, tabi ki bu süreçte bütün yönetimdeki arkadaşlarımız, abilerimiz aynı görüşte doğrultudadır. Hendeksporu kendi yapısı içerisinde sporcu kaynağı olan bir spor kulübü haline getirmek temel amacımız’’ dedi.

Kulüp Antrenörü olan Basri Tarım yaptığı değerlendirmede ’’ Ben uzun yıllar bu takımda futbol oynadım yıllarca alt yapıda ve A. takımında görev aldım, ancak son zamanlarda çalışmadım. Ama her zaman futbolun ve sporun içindeydim. Çünkü futbol benim hayatım. Şimdi doğru zamanda elit kişilerden oluşan bu yönetim benimde bu oluşumun içinde görev almama ve taşın altına elimi sokmamı istediklerinden onları kıramadım, görevi kabul ettim. Zaten söz konusu Hendek ve Hendekspor olunca gerisi teferruattır’’ dedi.

Kulüp Basın sorumlusu Mete Balkiz Yaptığı değerlendirmede ‘’ Açıkçası yönetim olarak bizi heyecanlandıran 3 motivasyon unsuru var, bir tanesi İrfan Başkanın tavrı, Başkan bugüne kadar eşine az rastlanacak bir nezaketle taşın altına elini koydu ve yönetimde bir nefer olmayı tercih etti. 2.cisi tesisler gibi kalıcı eserler bırakmak, Hendek’in çocuklarını kötü alışkanlıklardan kurtarmak onları spor yapma imkanı sağlayacak ortamlar yaratmaya has bel kader vesile olmak ayrıca heyecanlandırıyor. 3.süde Hendek’in öz değerlerine ihya edecek onları sportif bir kimliğe büründürecek, inşallah başarılı sporcularda yetiştirmeye vesile olacak bir kadronun neferi olmaktan onur duydum’’ dedi.

Toplantıya yoğun programları nedeni ile sonradan katılan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Hendek için Bir spor kompleksi ve ya bir spor tesisi alt yapısı oluşturmayı düşündüklerini ve buradan Hendek'teki bütün spor kulüplerinin de yararlandırmayı hedeflediklerini, Hendek spor için sağlam temellere oturtulmuş kalıcı bir alt yapı ile 3-4 sene içerisinde söz sahibi olacak bir takımın oluşumunu sağlamak hedeflerinde olduklarını ifade eden bir konuşma yaptı. 

Programda Hendekspora antrenör olan Basri Tarım ile imzalar atıldı.

Yeni yönetim alt yapı oluşumları için çalışmalarına şimdiden başladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184