KARATECİLERİMİZ KARADENİZDE FIRTINA GİBİ ESTİ

Rize'nin ev sahipliği yaptığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate takımı damgasını vurdu.

KARATECİLERİMİZ KARADENİZDE FIRTINA GİBİ ESTİ


6 ülkeden yaklaşık 1200 sporcunun katıldığı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate takımı 2 Birincilik, 7 İkincilik ve 10 üçüncülük elde ederek toplam 19 Madalya ile döndü.

Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında Hendek Belediyesi Karate takımından Mehmet Efe Kayacık ve Ömer Ateş şampiyon olurken,  Efe Bayraktar, İlker Eren Özel, Aziz Yaman, Batuhan Şahin, Volkan Karagöz, Hümeyra Beyza Ünlüsoy ikinci, Ümit Atış, Doğan Ateş, Sudenaz Arslan, Sefa Onur Er, Yusuf Aykın, Yusuf Zeren, Oğuzhan Toroslu, Sedanur Bayraktar, Beyza Duman ve İrem Durmaz üçüncü oldu.

Tüm sporcularını gösterdikleri performans sonucu kutlayan Antrenör Nurkan Kayacık, her kategoride madalya almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geleceğin Şampiyonu olacak olan miniklerimizin performansı bizleri fazlası ile onurlandırıyor. Başarılarımız artarak devam edecektir.

Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ve başarımızda büyük pay sahibi olan Kaymakamımız İdris Akbıyık’a, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü’ye ve fedakar velilerimize teşekkür ederim dedi.




Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 19:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184