KARATECİLERİMİZ ŞAMPİYONLUKLARLA DÖNÜYOR

Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları bir Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü ile döndü.

KARATECİLERİMİZ ŞAMPİYONLUKLARLA DÖNÜYOR


Okullar arası Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları şampiyon oldu. Sporcular bir Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü ile döndü.
23- 26 Nisan tarihlerinde Bolu Merkez Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan, Gençler Okullararası Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarına, Hendek Belediyesi Karate Kulübü’nden 10 sporcu katıldı. 27 İlden 618 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 2 Türkiye İkinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü elde etti.
Müsabakalara katılan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları, bayanlar 52 kiloda Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi’nden İremnur Çelik Türkiye Şampiyonu olurken, bayanlar 56 kiloda Hendek Teksen Özel Okulları’ndan Simay Durmaz, erkekler 62 kiloda Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi’nden Ömer Faruk Ateş Türkiye ikinciliği ve erkekler 50 kiloda Hendek Endüstri Meslek Lisesi’nden Batuhan Şahin, bayanlar 60 kiloda Hendek Teksen Özel Okulları’ndan İrem Durmaz ve bayanlar 56 kiloda Hendek Atike Hanım Anadolu Lisesi’nden İremnur Şahin Türkiye üçüncülüğü elde etti.
Müsabakalarda sporcularını yalnız bırakmayan Antrenör Nurkan Kayacık, sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek, yeni şampiyonluklar için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Bolu’dan derece ile dönen sporcuları tebrik eden Başkan İrfan Püsküllü, bundan sonraki müsabakalarda da şampiyonluk beklediklerini söyledi.





Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184