KAZİMİYESPOR İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI!

1. Amatör Küme Lig'in 12. haftasında Kazimiyespor, evinde Çaykışlaspor ile karşı karşıya geldi. Kazimiye Stadı'ndaki karşılaşmayı kırmızı-beyazlılar 3-0 kazandı.

KAZİMİYESPOR İKİNCİ YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI!


Maça hızlı başlayan ev sahibi Kazimiyespor rakibi karşısında üstünlüğü ve oyun hakimiyetini bırakmadı ve 35. dakikada Kadir Alşan'nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. 40. dakikada bu sefer sahneye Semih Kesim çıktı ve cezasahası içinde önünde kalan topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısında Çaykışlaspor'un ataklarında sonuç bulamadı ve soyunma odasına 2-0 önde giren taraf Kazimiyespor oldu.

Maçın ikinci yarısı Çaykışlaspor'un ataklarıyla başladı ancak girdiği posizyonları değerlendiremeyen konuk ekip 66. dakikada Alperen Acartürk'ün golüne engel olamadı ve 3-0 geriye düştü. Maçın son anları gergin ve heyecanlı geçerken tribünlerde olan Kazimiyespor taraftarı ikinci yarıya da galibiyetle başlamanın sevincini daha maç bitmeden kutlamaya başladı. Maç sonunda Kaptan Birol Cesur takımı tribünlere götürerek taraftarların sevincine ortak oldu.

Kazimiyespor Lig'in ikinci yarısına evinde kazanmış olduğu maç ile şampiyonluk için önemli bir galibiyete imza atan kırmızı-beyazlı ekip Lig'in 1. sıradaki takımı Ferizlispor'un Tekspor'a 2-0 yenilmesinin ardından liderle arasındaki puan farkını 5'e düşürdü.

Bu sonucun ardından Kazimiyespor ikinci yarının ilk maçı ile puanını 25'e çıkartırken, Çaykışlaspor 14 puanda kaldı.

 

KAZİMİYESPOR - ÇAYKIŞLASPOR: 3-0

 

STAT: Kazimiye Melih Bilgin Stadı

HAKEMLER: Sinan Bilgin, Önder Demir, Oktay Keleş

 

KAZİMİYESPOR: Salih, Davut, Bülent, Birol, Murat, Ali, Uğur, Semih, Alperen (Dk. 80 Erdi Günay), Oğuz (Dk. 60 Yavuz Atmaca), Kadir (Dk. 68 Sercan Öter)

 

TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Güleryüz

 

ÇAYKIŞLASPOR: Volkan, Sercan, İlker, Ömer Faruk, Serdar, Berkay, Sezgin, Mücahit Sefa, Mutlu, Hasan

 

GOLLER: Dk. 35 Kadir Alşan, Dk. 40 Semih Kesim, Dk. 66 Alperen (Kazimiyespor)

 

Haber: Serkan Bilgin

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184