Osmangazi’den 9 Şampiyonluk

Okullar arası Sakarya seçmelerinde Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 sıkletin 9’unda Şampiyon olarak Sakarya Birinciliğini elde etti.

Osmangazi’den 9 Şampiyonluk


Sakarya’da düzenlenen Okullar arası turnuvada Berat Büyüktazim, Ömer Faruk Başar, Cengizhan Dağ, Eray Pilavcı, Eyüp Çiftçi, Ali Güçlü, Ali Akkoç, M. Emre Helvacı ve İbrahim Şuayip Ulutaş 10 Sikletin 9’un da şampiyon oldular.

Hendek Osmangazi mesleki ve teknik Anadolu Lisesi müdürü Aydın Dinç sporculara teşekkür ederek, senelerdir Okulumuz Avrupa ve Dünya arenalarında aldıkları şampiyonluklarla adını sıkça duyuran güreşçi sporcularımızın bu sene de yeni başarılara imza atacağını biliyorum. Her zaman arkanızda durmaya devam edeceğiz. Bu sene de Türkiye de takım halinde Türkiye Şampiyonu olacağımıza inancım tam. Ayrıca bu sporcularımızı senelerdir antrene eden Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Başar Hocama, Okuldan arta kalan tüm zamanında Ailesinden feragat ederek bu sporculara dokunmasına ayrıca teşekkür ediyorum.

Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Sayın Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’nun sporun içinden bir yönetici olması ve sporcuya verdiği desteklerle bu başarıların artarak devam edeceğini düşünüyorum. Bu bağlamda Sayın Kaymakamımız İbrahim Acır’a, Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve Milli Eğitim Müdürümüz Sabri Doğan’a teşekkürlerimi sunuyorum dedi.





Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184