ÖZEL'E ÖZEL KARŞILAMA

Finlandiya’da yapılan Avrupa Büyükler Grekoromen şampiyonasında 3.olan Yunus Özel Hendek’te coşku ile karşılandı.

ÖZEL'E ÖZEL KARŞILAMA


Hendek Belediyesi önünde düzenlenen karşılama töreni öncesi Avrupa 3.sü Yunus Özel şehir merkezini Türk Bayrağı ile turlayarak Belediye Önüne geldi.

Büyük bir coşku ile karşılanan Yunus Özel’e Hendek Belediyesi tarafından 10 Bin TL para ödülü verildi.

Törene AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Yönetimi, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek Belediye Meclis Üyeleri, Antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Şampiyonlar yetiştiriyoruz

Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, törende Avrupa üçüncüsü olmayı başaran Yunus Özel’i kutlayarak başarılarının devamını diledi. İlçe Spor Müdürü Köstereli, İlçemizde şampiyon sporcular yetişmesinin gururunu yaşıyoruz dedi.

Yunus Özel’in Hendek’e bir sevinç yaşattığını belirten Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek’ten şampiyonluklara alışık. 
Bütün branşlarda Hendek olarak şampiyonlar çıkıyor.

emeği geçen sporcu ve antrenörleri kutluyorum. Bizde başarılarda her zaman vereceğimiz destekle sporcuları yalnız bırakmayacağız dedi. Diğer branşlarda başarılı olan sporcularımız için 23 Nisan ve 19 Mayıs’ta tören düzenleneceğini bildirdi.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184